- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Akciófigyelő: Elindult az Ulefone nyári promóciója
- Android szakmai topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
robyeger
addikt
Olyan szempontból ügyes vagy, hogy találtál ilyen feliratot, hogy AMD A55,A60M, A70M, A75 FCH, viszont az FM1 és FM2 deszkáknak nem sok köze van a beágyazott rendszerekhez, másodsorban hiába írok bármit is a keyword(s)-höz, semmit találatot nem hajlandó felhozni, harmadsorban A85 a felsorolásban nem is szerepel, pedig desktop deszkákon már ilyen is van. Szóval szerintem egy kevésbé hozzáértő egyén az életben meg nem találja az AMD weboldalán ezen chipset drivereket.
-
robyeger
addikt
azt tudom, hogy a vga driver-hez könnyen el lehet jutni, na de a chipsethez. Kiválasztom, hogy Motherboard / Chipset és alatta már nem választhatók az újabbak az A55, A75, A85, csak a régieket sorolja fel, mint például az AM2 és AM3 deszkákhoz, ha pedig a Radeon Integrated HD series választom, ott csak a HD 4200 és HD 3300 hozza, ami megint tök más. Szóval szerintem egyáltalán nem pofon egyszerű, hajlok afelé ez web tartalmi hiba lesz.
Az Asus weboldalán például FM1 deszkákhoz a 2012.04.20. chipset driver tölthető le.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest