- Magisk
- Samsung Galaxy Buds3 - vissza a kályhaezüsthöz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Chipset driver kereséssel én is mindig kínlódtam... párszor itt a PH!-n keresték ki nekem, párszor guglival találtam meg, de az oldalon... valahogy sosincs a listában amit keresek. (bár az Intelnél sem olyan sima ügy ez, ott olyanba futottam bele, hogy több verzióval korábbit listázott csak ki a chipsetemhez, mint amit a guglival találtam az Intel oldalán.... illetve ott a másik megoldásom, hogy egy azonos chipsetű Intel alaplap drivereit listáztatom vele, és ott bezzeg kirakja a friss chipset drivert
)
-
Support & Drivers alatt van egy ilyen animálódó "Find a Driver" nevű idegesítő webform.
Azt kitöltögeted és pont oda dob, amit linkeltél. Igaz, atom lassú a dropdown menük frissítése, várni kell sokat - nekem csak úgy frissítette be a menüket, ha elvittem az egeret róla, hogy becsukódjon, majd vissza... -
tixem
addikt
az általad linkelt oldalra iszonyatosan egyszerű eljutni, nem úgy hogy 13.4 catalyst google-be
Simán csak amd.com és ott support&drivers alatt van egy find a driver lenyíló fül. Rámégy és beadja. Ott desktop graphics -> radeon hd series -> radeon 7xxx -> win7 64 bit és majd ha kész akkor view results
Szerintem egyszerű mint a faék
Bár velem is előfordul néha, hogy az istennek nem látok meg dolgokat, pedig ott van előttem.
Esetedben, nem desktop graphics, hanem motherboard/chipset-ből kell indulni aztán megnézed. Bár én alaplap drivert a MoBo gyártójának oldaláról szoktam szedni, pl esetemben asus.
Vagy csak simán embedded provessorrs, és view results, ezután kidob egy új lapot, na ott motherboard/chipsets, és a másodikban már lehet a55/a60m/a70m/a75 fch
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest