- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
robyeger
addikt
Most látom már kijött az Intel chipset driver [infinst_autol] legújabb verziója, ami már támogatja a 8 szériát is, a Haswell lapokhoz. Igen itt Intelnél se leányálom megtalálni, sőt régebben mikor megjelent a 7 széria, sokáig csak az alaplap gyártóknál lehetett drivert találni hozzá, aztán nagy sokára ki merték tenni ide is.
-
robyeger
addikt
Hát igen, ha előre tudjuk, hogy 7xx szeriától felfelé egységes a chipset driver, akkor így mehet, de ha egy lajikusabb valaki próbálna chipset drivert keresni, pl. A55 vagy A75-re az hogy fogja megtalálni? Szerintem, ha a cég ilyen dolgokra nem figyel kellőképpen, akkor kár is várnia a processzor eladásainak emelkedését. (Természetesen kösz a megoldást, ez kétségtelenül egyszerűbb, mint a google-n keresztül kihámozni)
-
robyeger
addikt
Olyan szempontból ügyes vagy, hogy találtál ilyen feliratot, hogy AMD A55,A60M, A70M, A75 FCH, viszont az FM1 és FM2 deszkáknak nem sok köze van a beágyazott rendszerekhez, másodsorban hiába írok bármit is a keyword(s)-höz, semmit találatot nem hajlandó felhozni, harmadsorban A85 a felsorolásban nem is szerepel, pedig desktop deszkákon már ilyen is van. Szóval szerintem egy kevésbé hozzáértő egyén az életben meg nem találja az AMD weboldalán ezen chipset drivereket.
-
robyeger
addikt
azt tudom, hogy a vga driver-hez könnyen el lehet jutni, na de a chipsethez. Kiválasztom, hogy Motherboard / Chipset és alatta már nem választhatók az újabbak az A55, A75, A85, csak a régieket sorolja fel, mint például az AM2 és AM3 deszkákhoz, ha pedig a Radeon Integrated HD series választom, ott csak a HD 4200 és HD 3300 hozza, ami megint tök más. Szóval szerintem egyáltalán nem pofon egyszerű, hajlok afelé ez web tartalmi hiba lesz.
Az Asus weboldalán például FM1 deszkákhoz a 2012.04.20. chipset driver tölthető le. -
robyeger
addikt
Nem értem az AMD támogatás oldalának logikáját, például FM1 deszkához keresek legújabb chipset driver-t és egyszerűen nem tudom hogy kellene úgy kiválasztani a komponenseket a kezdőoldalakon, hogy az alábbi [oldalra] jussak?, ezt is a google kereső motor segítségével tudtam csak kibányászni. Szívesen venném, ha valaki elmagyarázná
Én vagyok ilyen béndzsu vagy az AMD-nél web tartalom manager-enek gurult el a gyógyszere?
(persze chipset drivert le lehet tölteni az alaplapgyártóktól is, csak azok elég régiek szoktak lenni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest