- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
01
tag
Ez a Vivo almárkája. Nekem Vivo Nex 3 van, kb 2,5 éve, és teljesen elégedett vagyok vele. Ez sem európai model, de benne van minden, b20 is, és a rendszere villámgyors, egyszer se fagyott le, havonta frissítik. Kicsit nehéz beszerezni, de a következő telóm is Vivo vagy IQOO lesz...
-
Nem is tudtam , hogy megjelent az UFS4 .
-
K82
őstag
Support terén nem állnak olyan rosszul, nem kis cégről van szó ha az anyavállalatot (BBK Electronics) nézzük. Ha így még mindig nem annyira ismerős, kezdésnek legyen mondjuk az Oppo, aki telefonokon kívül nagyon komoly szórakoztatóipari cuccokat is gyárt (leginkább a tengerentúlra). De a OnePlus ugyanúgy a BBK alá tartozik, ahogy a Realme és a Vivo is (az IQOO pedig a Vivo almárkája).
Annyira egyek egyébként h pl. a OnePlus 8T-m 65W-os gyorstöltése (USB-C töltőfej + masszívabb USB-C kábel, "Warp charging") megy a Realme GT 2 töltőjével (USB-A töltőfej + hozzá passzoló kábel, "superdart"). És anno úgy volt reklámozva h minden csak a saját töltőjével fogja tudni ezt a teljesítményt... Szoftveresen pedig hívhatják a rajta lévő androidot ColorOS-nek, RealmeUI-nak vagy OxygenOS-nek, az alap ugyanaz; magyarán szinte tökmindegy melyik márkát veszed, ugyanazt kapod más név alatt. -
Vikooo
addikt
16GB RAM de gondolom mindent kiírt a memoriabol?!
-
DrDoktor
senior tag
válasz
razorka777 #3 üzenetére
A márkanév az utolsóami érdekel egy készüléknél
Szerintem nincs ember aki elsőnek nem csodálkozott anno a samsung xiaomi google, stb neveknél is .99% ma sem tudja kiejteni helyesen(én se)
-
DrDoktor
senior tag
Ismeri ezt a márkát bárki itthon van valainek?Komolyan érdekelne milyen a support a minőség .Mert sokszor a specek elég állatnak.........Hangzanak
-
K82
őstag
Jól hangzik, kérdés milyen ár párosul majd mellé. Na meg a szoftver, BBK berkeken belül nem szokás olyan szabadon támogatni a HRR tartalmakat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest