- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
szerintem a Jelly Bean-t várd meg, nem hiszem hogy az ICS-re gyúrtak rá
egyébként nem is értem ezt a "belakást" nekem még a régi sgs1-esem van és ugyanolyan ha 0 program van rajta vagy 40 plusz program
Joey20: az előző negyedévhez képest ismét rekordot döntött a cég. a többi csak rizsa és ferdítés.
te beszélsz a ferdítésről?? nézd meg jobban az a grafikont és az előző negyedévet, már ha értelmezed
bagoly mondja
szavakban: 35 milliárd dolláros árbevétel mellett elért 8,8 milliárd dolláros profit persze ennek ellenére sem nevezhető éppen gyenge teljesítménynek, még akkor sem, ha az előző negyedévben 39,2 milliárd dollár bevétel mellett 11,6 milliárd dollárt tudott felmutatni.
erre te azt állítod, hogy előző negyedévhez képest rekord, számítok a bocsánatkérésedre(bár már messze nem az első ilyen és akkor sem korrigáltad magad)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest