- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
Új hozzászólás Aktív témák
-
tome.jr
addikt
válasz
Depression #122 üzenetére
Sokáig lehetne vitázni 2 mag kontra 4 mag, de szerintem az E8700-et nem ilyen szempontból kell nézni. Ez egy C2D csúcsproci ami nem a 4 magosok ellenfeléül lett szánva hanem a hardcore overclocker-eknek, akik kipréselik majd belőle az utolsó fsb-t is. Az ilyen user nem fogja nézni hogy mennyibe kerül és hogy ezen az áron már kap quadot is. Ő quadból is QX-et vesz vagy 965 Extreme-et. Szóval a célközönség nem az ahol mérlegelnék ezeket a racionális dolgokat.
-
tome.jr
addikt
válasz
gametofiton #116 üzenetére
-
tome.jr
addikt
Szó sincs fikázásról csupán arról hogy Core i7 játékok alatt kb nem hoz semmi gyorsulást ráadásul a teljes konfigot le kell hozzá cserélni ami alsó hangon 150k. Ha olyan nagy lett volna az előrelépés hidd el én is az elsők között rohantam volna a boltba Core i7-et venni.
-
tome.jr
addikt
válasz
moha bácsi #100 üzenetére
Mindenki azt hisz el amire fogékony, ezen kár vitatkozni, de kb annyira volt alátámasztva fless eredménye mint az enyém.
-
tome.jr
addikt
Nekem van egy 2 magos meg egy quad procim is és játékok alatt, főleg 3 way SLI-ben sincs szinte semmi különbség min avg max fps között. Egyenlőre korrekten helyt állnak a C2D-k. Más kérdés hogy majd a 4 magot igénylő játékok esetén jogos lesz a quad, de hol vagyunk még attól.
-
tome.jr
addikt
Az átlag tuningon átlag usert értettem aki nem fog vizezni vagy komolyabb hűtőt venni a procihoz.
A te gondolatmeneteddel az a baj, hogy az fsb-t le fogja korlátozni a lap teljesítménye. Tehát egy E8700 10,5 szorzóval jóval nagyobb órajelet tud elérni a max fsb mellett mint egy alacsonyabb szorzójú E8200.
-
tome.jr
addikt
Pont erről beszélek. Intelnek a 775 nagyon nagy árbevétel. Jönnek még itt jófajta C2D meg quad procik 2011-ig. Nyilván nem a mostani szériát fogják 3 év múlva is gyártani. Core i7 csak nagyon szűk piaci részesedésben lesz jelen, vagy teljesen kihal és marad szerver szegmensben ahova valójában szánták, főleg ez után a hír után. Aki eddig Core i7 váltáson gondolkodott (mint ahogyan én is) ezek után örül, hogy megtartotta a 775-öt mert 2011-ig naprakész lesz vele és nem kell az egész konfigot lecserélnie.
Szerintem a legutóbbi Intel piaci terv meeting-en a csúcs góré biztos belökte a: "mert hülye azért nem vagyok" szlogent mikor a 775 kivezetést valaki felvetettte.
-
tome.jr
addikt
Kb egy hónappal ezelőtt megtaláltam neten az Intel procikkal kapcsolatos terveit 2010-ig Ott nem szerepelt az E8700, tehát ez egy teljesen új dobás a részükről nyilván a jelenlegi helyzetre kellett valamit lépni és szerintem ez egy nagyon jó húzás volt.
Szóval egyáltalán nem biztos hogy temetni kellene a 775-öt. Nyilván az Intelnél összevetik a 775 vs Core i7 eladási adatokat és a végeredmény azt fogja igazolni hogy még rengeteg lehetőség van anyagilag a 775-ben. Az Intel sem teljesen hülye hogy egy olcsó sikeres terméket kivezessen a piacról főleg hogy az utódja "bukásra" van ítélve.
-
tome.jr
addikt
Az Intel szerintem már rájött hogy ez a Core i7 Core i5 dolog nem volt túl jó időzítés, ráadásul egymással sem lesznek kompatibilisek. Core i5 úgy tudom nem 3 channel csak dual channel lesz és a foglalat is más. LOL. A 775 ezzel szemben teljes átjárhatóságot biztosít rengeteg alaplap, proci meg ram között, olcsó és ráadásul teljesítményben sincs sokkal a Core i7 alatt játékok szempontjából, szinte egál. A játékbeli teljesítményt elsősorban úgyis a VGA fogja eldönteni, fölösleges az új platform.
Nem lennék meglepődve ha az Intel újabb és újabb 775-ös procikat jelentene be. Bajban lesznek mert nyárra ígérték Core i7-ből a 975/985 Extreme szériát. A mostani cuccokat sem veszik igazán és eléggé kockázatos ilyen helyzetben új procikkal kijönni főleg a már említett kompatibilitási problémák miatt. Nem is beszélve a jelenlegi gazdasági helyzetről.
-
tome.jr
addikt
válasz
moha bácsi #31 üzenetére
-
tome.jr
addikt
Egy ilyen procit senki nem fog alapjáraton futtani szvsz. Én csak az extreme tuning potenciál miatt veszem majd meg.
Nem tudom ez a proci mennyire volt tervbevéve az Intelnél, de szerintem csak azért adják ki mert a Core i7 eladások nem hozzák a várt eredményt és ettől meg szép profitot remélnek.
-
tome.jr
addikt
Na én egy ilyenre benevezek.
Az E8600 jelenleg 60k körül kapható, így a jelenlegi árak mellett 70k lenne a reális ár érte. Elérhetne már hozzánk az Intel árcsökkentése.
C2D-ből miért nem csinálnak szorzózár nélküli extreme változatot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy ruhás topik
- Bluetooth hangszórók
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- EA Sports WRC '23
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest