- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
Ahogy mondod. Nem átlagfelhasználóknak szánják, hanem extreme overclockereknek. Ezért is irritáltak a '2 mag bőven elég' mondatok, mert a 2 mag 'elég' annak, akinek nincs pénze (vagy nem akar költeni) 4-re. De ezek a hsz-ek nem erre a procira vonatkoznak.
Örvendek, hogy vannak olyan kitartó és hozzáértő clockerek, mint Te, akiknek jól jön. De az átlag azért mégsem ilyen.Épp ezért tartom fontosnak, hogy az idetévedt kevésbé hozzáértőknek legyen fogalma arról, hogy ennyi pénzért nekik már a 4 mag a jobb választás.
-
MZsoltee
veterán
Én azon sem csodálkoznék, ha megszünne az i7 vagy a i5 nem jelenne meg. A mai gazdasági helyzetben nem jó húzás ez a két foglalat. A 775 lehet még kap egy fél évet, de sztem már különösebben nem lesz újítás. E8800 kemény lenne..
Ha valami újat akrnának csinálni, akkor a fogyasztás csökkentésével lehetne előre lépni, de sztem már nem nagyon dolgoznak ezen.
-
MZsoltee
veterán
Így van alig várom amikor eladva az E4400ast +15kért cserélem E8***ra vagy Q8***-ra, mert úgy dobják majd utánam, legefeljebb még egy hűtőt kell rá venni és megoldva a teljesítmény duplázás!Nem nagyon van olyan game illetve vga amihez nem lenne elég egy 3,5-4Ghzen játatott C2D vagy egy 4magos 1680*1050ben.
Szeretek mindig a csucs után menniEgyedül alaplapban nem, annó megvetten a P35-DS3at (1,5éve), és bele megy minden
Az 1950es atit most cseréltem 3850esre 5kba fájt
, Ram 2*1Gbról 2*2re megint 5k volt. Szépen haladunk és főleg olcsón!
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Újabb patch, újabb hiba – ezúttal a videólejátszásban
- Yettel topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- World of Tanks - MMO
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Borderlands 4
- Nintendo Switch 2
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest