- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na igen azoknak a P4-eknek az ára a rambus-al meg csodálatos volt. Erre olcsó alternatívának vettél egy 1Ghz-es tualatint, meghúztad 1,33-ra és lám a P4 alázva volt és még sokkal olcsóbban is kijöttél. Nekem ez az olcsó tualatin téma jött be és még mindíg működik és játszani is lehet rajta. Ennyit a 423-as socketről. És utána a 478 sem volt teljesen korrekt, mert amikor kijöttek a prescott magos p4-ek, az akkori új lapokba már nem lehetett tenni willamate magos procikat, szóval választhattál hogy olyan lapod van ami visszi a willamate-et és northwood-ot, vagy northwood és prescott. Intel bácsi jól megcsinálta hogy mindíg legyen okod új lapot venni.
Kíváncsi vagyok ha jönnek a 32 nanos procik, akkor még ha a foglalat azonos is lessz, melyik lapok fogják megkajálni és akkor még a hatalmas költsgérőr nem is beszéltem amit most sokan belenyomatnak. Nekem kössz, de nem kell ennyiért...
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- alza 404 akciók
- Milyen autót vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xbox Series X|S
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest