- Yettel topik
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na igen azoknak a P4-eknek az ára a rambus-al meg csodálatos volt. Erre olcsó alternatívának vettél egy 1Ghz-es tualatint, meghúztad 1,33-ra és lám a P4 alázva volt és még sokkal olcsóbban is kijöttél. Nekem ez az olcsó tualatin téma jött be és még mindíg működik és játszani is lehet rajta. Ennyit a 423-as socketről. És utána a 478 sem volt teljesen korrekt, mert amikor kijöttek a prescott magos p4-ek, az akkori új lapokba már nem lehetett tenni willamate magos procikat, szóval választhattál hogy olyan lapod van ami visszi a willamate-et és northwood-ot, vagy northwood és prescott. Intel bácsi jól megcsinálta hogy mindíg legyen okod új lapot venni.
Kíváncsi vagyok ha jönnek a 32 nanos procik, akkor még ha a foglalat azonos is lessz, melyik lapok fogják megkajálni és akkor még a hatalmas költsgérőr nem is beszéltem amit most sokan belenyomatnak. Nekem kössz, de nem kell ennyiért...
-
Örvendetes ez az új proci, meg majd az árcsökenés, csak sajna nálunk nem csökkenek az árak, hanem mennek felfelé a forint gyengesége miatt. Bezzeg amikor 145 Ft volt egy dolcsi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Gitáros topic
- Yettel topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Fujifilm X
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Napelem
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest