- iPhone topik
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Yettel topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bluegene
addikt
válasz
Depression #135 üzenetére
ennyiért tényleg csak egy szűk rétegnek éri meg, szerintem, én is inkább 4magost vennék ezért a pénzért, hisz jövőállóbb
-
Bluegene
addikt
válasz
Depression #130 üzenetére
Ezért is irritáltak a '2 mag bőven elég' mondatok, mert a 2 mag 'elég' annak, akinek nincs pénze (vagy nem akar költeni) 4-re akkor miért nem veszel 8magos gépet?? arra meg neked nincs péénzed
a két mag elég, kevesebbet fogyaszt(környezettudatosság), a windows és játékok alatt(kiv GTA4) észrevehetetlen a 4 mag, pazarlás
jelenleg, sőt irodai gépbe minek beépíteni 4ghz-es 4magost? oda az egymag elég, játékgépbe 2mag elég, a 4 mag majd 1 év múlva talán megéri
-
gametofiton
tag
válasz
Depression #130 üzenetére
Én is azt vallottam h a 2 magos proci elég, de nem emellett a 2 magos mellett érveltem
Persze, 70K körül már lehet más a helyzet, de egy 30 rugós, tuningolható 2 magos esetén már más... -
adalbert1
veterán
válasz
Depression #122 üzenetére
Gondolom annyi céljuk van ezzel, hogy teljesen lefedjék a 2 magosok szegmensét, a legfelső kategóriában a kevesebb eladott darabszámot úgyis kompenzálja az adott terméken lévő + haszon. Vásárlóköre úgyis lesz ennek a processzornak is.
Persze nem kérdés ha valaki hozzám vágna ennyi cash-t processzorra, akkor én is a Q9550-et választanám. -
Apollyon
Korrektor
válasz
Igazság szerint ez még egy vadiúj termék, még nem lehet kapni és az új dolgok eleinte mindig drágák. Így van ez szinte az összes cikkel, a Q9550 régebb óta van a piacon, így annak már zuhanhatott az ára. Majd ennek is fog, ugyanúgy.
-
tome.jr
addikt
válasz
Sokáig lehetne vitázni 2 mag kontra 4 mag, de szerintem az E8700-et nem ilyen szempontból kell nézni. Ez egy C2D csúcsproci ami nem a 4 magosok ellenfeléül lett szánva hanem a hardcore overclocker-eknek, akik kipréselik majd belőle az utolsó fsb-t is. Az ilyen user nem fogja nézni hogy mennyibe kerül és hogy ezen az áron már kap quadot is. Ő quadból is QX-et vesz vagy 965 Extreme-et. Szóval a célközönség nem az ahol mérlegelnék ezeket a racionális dolgokat.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Depression #12 üzenetére
Itt az igazság. Aki csak a mostani játékokban akar 150fps helyett 160-at, az vegye. De aki hosszútávra tervez, az mindenképpen quad-ot vegyen. Ugyanis egyre több játék fogja kihasználni a 4 magot. És hiába húzod te 4,5GHz-re az E8700-adat, attól még nem fog több mag belevarázsolódni a procidba. És ugye azt is tudjuk, hogy az órajel emelésével egyenes arányosságban nő a fogyasztás. Na így már nem is olyan vészes a mostani steppinges quadok 95 wattja.
Na még a 68k-val is alálőttem: €259 - ~75K. Szép. -
Dolby
senior tag
válasz
Depression #12 üzenetére
Sztem meg aki ezt megveszi induló áron most hogy ráadásul jönnek folyamatosan az új fejlesztések és árcsökkentések, annak annyira mindegy hogy mennyibe fog kerülni ergó valszeg max 1 évig fogja használni a procit aztán túlad rajta és újat vesz e7300-as procija van, feltételezem ez sem idősebb 1 évnél és már a cseréjét tervezi.. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- Apple MacBook
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Borderlands 4
- iPhone topik
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest