- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin topik
- DIGI Mobil
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Friczy
senior tag
Én szeretem ezt a hozzáállást. Az ilyen emberektől tudom megvenni a 'már nem csúcskategóriás' modellt pár hónaposan féláron
Nemrég váltottam ZR-ről (két és fél év használat után) Z5c-re, és remélem, hasonló ideig elleszek a mostanival is. Az én telefonom nem romlik attól, hogy van újabb
-
daniel909
addikt
ne általánosíts. Nekem pont ellenkező a tapasztalatom. az egész családomnak SONY van.
Várós, sokan nem cserélik a z5-t x-re mert nincs értelme. de erre már lehet, h lesz kiv vagyok! remelm jo a dizajn majd.
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
<Lacy85>
addikt
"Nagyjából mind1, hogy mikor jön és milyen lesz. Aki nem totál hülye nem vesz magának Sony-t. Fél - negyed évente adnak ki flagship-et, hamar elavul a régi".
Na ezen így kora reggel sikerült egy hatalmasat nevetnem.
Ha valakinél csak a rajoskodás a cél, és mindig a legújabb telefonokkal akar rohangálni, annak tényleg bosszantó lehet, de egy épeszű felhasználót nem hiszem, hogy érdekel a dolog. Attól még nem lesz elavult egy telefon, mert kijött egy másik. A mai napig Z3 tulaj vagyok, de még csak a szelét sem érzem annak, hogy cserélni kellene, mert mindenre tökéletes, amire egy okostelefon való.
Sajnos ezt a nagy megbízhatatlanságot sem tudom alátámasztani, pedig van egy pár sony telefon a környezetemben (Z3, Z5c, M4, M2). Egyiknek sincs semmi baja. -
Halkow.
senior tag
Középkategóriás telefon S820-al
Gyakorlatilag egy átnevezett jelenlegi Sony csúcsmodelt dobnak be az Amcsiknál...
Azt hiszik, hogy egyből eldobják a szeretet epölt... Persze
-
zozzo72
aktív tag
Ez egy középkategóriás telefon.
X utódja.
Ennyi...
Akinek nem kell,majd nem veszi. -
Hallosz
senior tag
A Sony nem csak Amerikában teljesít sz/\rul, hanem mindenhol.
Addig amíg olyan a kamera teljesítménye, mint egy SZTK keretes műanyag szemüvegnek, addig kár erőlködniük. Szerintem. -
jUUh
addikt
Most lehet én emlékszek rosszul, de az X nem áprilisba vagy májusba jött ki?
Samsung Galaxy S23+
-
Balint1408
aktív tag
Nagyon átgondolt stratégia ez....
A térerő veled van!
-
joey04
titán
Ez remélem komoly, mert viccnek durva lenne
-
deja vu
addikt
Úgyis tönkremegy a mobilos részlege is.
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
darvinya
titán
Senkiben nem merül fel, hogy más rendszeren van USA és ezáltal EU-s mobil nem működik minden hálózat.
Egyszerű régióként eltéréseket adják ki külön.Az, hogy vannak gondok minőséggel, ez minden gyártóra elmondható.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Pálin(t)ka
tag
Sajnos kezd elterjedni az a trend, hogy ha fél/negyed évente adnak ki zászlós hajót, akkor azt mindig megveszik...
-
iMagic7
tag
Az a 3gb ram igazán lehetne már 4is....z2 óta illene már változtatni rajta
-
laci_csk
senior tag
ez jo lenne 6"-os nagysagban, akar SD821-el is.
[ Szerkesztve ]
Xperia XZ3
-
janeszgol
félisten
Kíváncsi vagyok, mi a céljuk ezzel és hogy igaz-e a hír. (xperiablogon valaki pedzegette, hogy S821 lesz benne.)
-
Shade45
senior tag
"A Sony komolyabban átgondolja az okostelefonos stratégiáját..."
Úúú de ismerős szöveg, kb 2 évente hallani/olvasni ezt.
Ennyi gondolkodás/újragondolás után valami eredményt is felmutathatnának!
-
Ricardo
titán
Bízzunk benne, hogy ezt rendesen beárazzák.
-
laci_csk
senior tag
Ilyen sok (harom) modell kozul azt sem tudom melyiket valasszam, es mar jon az uj...
(#8) Seangaijin: Ketszer kiadni ugyanazt csak mas cegnek szabad, en is azt mondom.
Ha nem irna rajta hogy "Sony", ha dragabb lenne akkor is jobb lenne...mint ez a Sony.
[ Szerkesztve ]
Xperia XZ3
-
Seangaijin
aktív tag
Ez ugyan az mint az X Performance. Nem lehet, hogy ez vmi régi kép? A kamerát leszámítva minden ugyan az... Kizárt, hogy 2X kiadják ugyan azt.
YouTube csatornám gameplayekkel: https://www.youtube.com/c/seanjrrussel
-
mg1992mg
senior tag
Snapi 820 mellé 4 giga ramot igazán illő lett volna beszerelni...
Igen leragadt a Sony annál a bűvös 3 giga ramnál. -
Enci1983
senior tag
Ez iszonyat, idén már 5 készüléket mutattak be, igaz ebből még csak három kapható de ez akkor is borzalmas, hova ez a rengeteg telefon?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal.
-
törölt tag
Ez teljesen érthetetlen... Az X szérivával hónapokat késtek a konkurenciához képest, most, hogy alig pár hete kapható, már jönni kell az utóddal, vagy ezt is csak fél évvel előtte bemutatják? De még úgy is korai lenne. Inkább az X szériát kellene jóárasítani, nem azért nem fogy az sem, mert rossz lenne, hanem mert drága.
-
ghiottone
nagyúr
Nem túl korai még?
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
h3lios
addikt
Nagyjából mind1, hogy mikor jön és milyen lesz. Aki nem totál hülye nem vesz magának Sony-t. Fél - negyed évente adnak ki flagship-et, hamar elavul a régi. Megbízhatatlanok a telefonjaik. M4 Aquaból, ami szintén 60-70 ezres kaliber párosával járnak vissza szervizbe az emberek. A csúcstelókon válik szét az illesztés, sárgul a kijelző és akkor még lehetne sorolni. Éveken belül kivonulhatnak a piacról és akkor aztán cseszhetik a vásárlók a támogatást is.
[ Szerkesztve ]
B-tag: H3lios#2825
-
Matada2.3
veterán
Nem sz*roznak, lökik ki magukból a készülékeket. Hány ilyet akarnak még kiadni? Az X-nél Ár/érték arányban csak jobbat lehet csinálni, rosszabbat nem.
Finn the human
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest