- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zvezda
tag
Én pl. a Sberbanknál vagyok, teljesen elégedett vagyok velük. Mondjuk nincs csilli-villi szuper mobilappjuk de amire én használom (fizetés, néha utalas) arra tökéletes. Amiről még jókat hallottam az a Gránit Bank. Na ott mindent lehet a neten csinálni, de nekem pl fontos hogy legyen fiók ahol személyesen tudok pénzt tenni a számlámra (nekik csak Pesten van egy). Korábban otp juniorom volt, de mivel már nem vagyok annyi idős így váltottam
-
Tamás88
őstag
Én a Magnet Banknál vagyok. Majdhogynem mindent online el lehet intézni, amikor nincs karbantartás, de azt is nagyon ritkán, és éjszaka végzik. Sőt már az igénylés is online el lehet intézni. Arról nem is beszélve, hogy ott még pénzt is el tudsz rakni minden költés után, amit egy előre beállított idő elteltével visszakapod (+ némi kamattal)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged