- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Elektronikus Számlacsomagot nézd itt (pdf) (10ponton van)
Ami talán előnye hogy netbankon keresztül, bankon belül 0Ft az utalás, bankon kívül 123Ft és nincs plusz adó
Kerestem volna én mondjuk a K&H-nál ennél jobbat de nincs, mert én nem kapok munkabér utalást(kp kapom), nincs csoportos befizetésem, tehát nekem csak kell hogy legyen egy bakáratya miatt, de kártyával se sokat fizetek
(#34) KubanitoS
Ja igen nekem is van kártya díj valami 3500Ft körül, Visa Electron még nem volt olyan nettes hely ahol nem lett volna jó
-
KubanitoS
veterán
650 ft / hó neked sok? Mi akkor a kevés? Végignézve a bankok ajánlatait ha már 1000 forint alatt tudsz találni valamit összeteheted a kezed.
A magam részéről OTP-s számlám van. 520 forint a számlavezetési díj, erre rájön az éves kártyadíj, plusz van ingyen webkártya, illetve ingyenes netbank / telefonos applikáció. Nálam ennek az a feltétele, hogy van 1 db csoportos beszedésem havonta (azt hiszem ez +18 ft) és egy meghatározott összegnek mindig kell lenni a számlán. Én meg vagyok elégedve a szolgáltatással.
-
bul07
nagyúr
Ne is mond
Engem a Erste bezárás érintett nagyon rosszul
25Km volt azt bezárták így mehettek 70Km a fiókig, ahol tisztelet a kivételnek bunkó dámák dolgoznak (5ből 1 normális)Csak azért maradok mert régi számla, 650Ft/hó, úgy hogy semmi nem érkezik rá, nem fizetek semmit róla
Édesanyámnak is ott van, valami 350Ft/hó
Na meg van egy TBSZ is, azt meg nem akarom megszüntetni a kamatadó kedvezmény miatt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- Stellar Blade
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest