Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Bár drágább, de én a Samsung szervízt javallanám. Egyrészt marad a gari, és nem kell aggódnod ha esetleg gyárilag pusztul meg valami benne.
Szépek ezek a mai telefonok, de nagyon sérülékenyek sajnos.
Nekem a Note9 zúgott kb félmétert betonra. Hál'Istennek a Protect tok megvédte.Sok sikert.
-
törölt tag
Az asszoby vett magának egy A50-est. Én lehet benevezek erre. Bár megfontolandó, hogy használtan garival már ebben az árban lehet venni Note8-at, vagy S8-S9-et, amik azért nem enyhén jobbak ennél.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
ma Hatalmas kijelző, integrált ujjlenyomat-olvasó és extra gyors töltés jellemzi a most bemutatott Galaxy A70-et.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest