Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
Új hozzászólás Aktív témák
-
hogabesz
aktív tag
Én is csak azt tudom mindenkinek javasolni, hogy nagyon vigyázzon rá. Az enyém kb. 1 méterről esett járólapra, pofával lefelé. Az elején üvegfólia a hátulján kijelzőn túlnyúló tok volt. Zenét hallgattam rajta, a jelenség ugyanaz, kép nincs hang volt. A jobb alsó saroknál látható, hogy sérült de nem törött. Szerintem bátran mondhatjuk, hogy a készülék semmilyen szinten nem ütésálló. Nem is vártam el, hogy atomtámadást kibírjon, de az előtte használt Honor 8 ha nem esett le havi szinten, akkor egyszer a 2,5 év alatt mégsem volt soha semmi baja. Szerintem ez az oled panelnek lesz valami gyengesége. Hétfőn hívom a szervizt, aztán meglátom mi lesz. Most egy kicsit ideges vagyok...
-
hogabesz
aktív tag
3 hete használom nagy megelégedésemre a készüléket. Két dologtól "féltem" vásárlás előtt, az egyik a mérete a másik pedig a középkategóriás mivolta. A mérete egyáltalán nem zavaró, sőt ha kezembe veszek egy kisebb méretű telefont, akkor játéknak tűnik ezután. 90%-ban egy kézzel használom, normál módban pedig nincs lapátkezem. 2 nap alatt megszoktam, pedig sosem gondoltam, hogy valaha 6 - 6,2" feletti készüléket fogok venni magamnak. A második dologgal meg úgy voltam, hogy amire használtam az eddigi készülékeimet arra teljesen felesleges ismét csúcstelefont vennem. Nem bántam meg, a teljesítményével semmi gondom, gyors, gördülékeny a rendszer. Az ujjlenyomat olvasó a frissítéssel sokat javult, de védőüveg az elején sajnos ugyanannyit rontott is rajta. Egyik ujjamat az itteni tanácsok alapján 2x vettem fel, így teljesen jól működik. Amit sajnálok, hogy 3-nál több ujjlenyomat nem adható hozzá, örülnék ha később ennek a lehetőségét kibővítenék. Arcfelismerő gyorsan működik, javarészt azt használom. Akkukapacitás tökéletes, 90/40 között használom napi egyszer elég töltenem, pedig most elég sokat használom. Kamera, amire nekem kell arra megfelelő, este nem szoktam fotózni eddig sem, nappali fényviszonyok között nekem bőven elég amiket csinál. A kijelző nagyon szép, nekem nincs gondom sem a színekkel sem a sokakat zavaró oled-vibrálással. Az ára telekomnál jelenlegi díjcsomagommal 100ezer volt, ennyit bőven megért nekem a készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hatalmas kijelző, integrált ujjlenyomat-olvasó és extra gyors töltés jellemzi a most bemutatott Galaxy A70-et.
- Formula-1
- TCL LCD és LED TV-k
- Politika
- Linux kezdőknek
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest