Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hogabesz

aktív tag

válasz Imi1981 #457 üzenetére

Én is csak azt tudom mindenkinek javasolni, hogy nagyon vigyázzon rá. Az enyém kb. 1 méterről esett járólapra, pofával lefelé. Az elején üvegfólia a hátulján kijelzőn túlnyúló tok volt. Zenét hallgattam rajta, a jelenség ugyanaz, kép nincs hang volt. A jobb alsó saroknál látható, hogy sérült de nem törött. Szerintem bátran mondhatjuk, hogy a készülék semmilyen szinten nem ütésálló. Nem is vártam el, hogy atomtámadást kibírjon, de az előtte használt Honor 8 ha nem esett le havi szinten, akkor egyszer a 2,5 év alatt mégsem volt soha semmi baja. Szerintem ez az oled panelnek lesz valami gyengesége. Hétfőn hívom a szervizt, aztán meglátom mi lesz. Most egy kicsit ideges vagyok...

• hogabesz

aktív tag

3 hete használom nagy megelégedésemre a készüléket. Két dologtól "féltem" vásárlás előtt, az egyik a mérete a másik pedig a középkategóriás mivolta. A mérete egyáltalán nem zavaró, sőt ha kezembe veszek egy kisebb méretű telefont, akkor játéknak tűnik ezután. 90%-ban egy kézzel használom, normál módban pedig nincs lapátkezem. 2 nap alatt megszoktam, pedig sosem gondoltam, hogy valaha 6 - 6,2" feletti készüléket fogok venni magamnak. A második dologgal meg úgy voltam, hogy amire használtam az eddigi készülékeimet arra teljesen felesleges ismét csúcstelefont vennem. Nem bántam meg, a teljesítményével semmi gondom, gyors, gördülékeny a rendszer. Az ujjlenyomat olvasó a frissítéssel sokat javult, de védőüveg az elején sajnos ugyanannyit rontott is rajta. Egyik ujjamat az itteni tanácsok alapján 2x vettem fel, így teljesen jól működik. Amit sajnálok, hogy 3-nál több ujjlenyomat nem adható hozzá, örülnék ha később ennek a lehetőségét kibővítenék. Arcfelismerő gyorsan működik, javarészt azt használom. Akkukapacitás tökéletes, 90/40 között használom napi egyszer elég töltenem, pedig most elég sokat használom. Kamera, amire nekem kell arra megfelelő, este nem szoktam fotózni eddig sem, nappali fényviszonyok között nekem bőven elég amiket csinál. A kijelző nagyon szép, nekem nincs gondom sem a színekkel sem a sokakat zavaró oled-vibrálással. Az ára telekomnál jelenlegi díjcsomagommal 100ezer volt, ennyit bőven megért nekem a készülék.

Új hozzászólás Aktív témák