- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SlayR
senior tag
Itthon lespórolták az ajándék modulos témát?! Nem szép
-
Fejvadi
nagyúr
Kártyásan 200 alatt, jól hangzik.
-
Rusi
senior tag
Egy apró módosítás került a hír szövegébe, ugyanis a G5 fizikailag még nem elérhető a Telenornál (sem), csak a szolgáltató előrehozta az árak publikálását. Tehát azt már tudható, hogy mennyibe kerül, viszont még ne rohanjon senki érte a boltokba, viszont legalább van idő összegyűjteni a pénzt.
-
Rusi
senior tag
Amit te lefotóztál, az a MyTariff előfizetéses árlista, azon nem szerepel a kártyás ár, csak a listaár, ami nem azonos a kártyás árral. A listaáron kizárólag a telefont veheted meg egyösszegben és bár a készülék ilyenkor is Telenor függő, de azonnal kérheted a függetlenítést, ami kizárólag ebben az esetben díjmentes.
-
-
Xaels
félisten
Itt van előttem mindkét árlista PDF-ben. Kártyásan: G5 - 190 990, S7 - 204 990. Ez 14k különbség... M-es tarifacsomagban persze csak 4k ahogy írod is. Listaáron 228 990 - 245 990. Ez akkor érdekes ha mondjuk idő előtt akarsz készüléket cserélni mert akkor a Listaár alapján döntik el mekkora kedvezményt kaptál és az alapján kell fizetned. Számlás(MyTariff) - Kártyás
-
Wucky
senior tag
Szerintem a nagy gyártókhoz képest. Most vonatkoztassunk el az Ip védelemről még az infráról. G2-be sem használtam soha. De nincs benne wireless töltés,kisebb akksi,még nem tudni sérülékenyebb e a kialakítás pl. Szerinted hányan rohannak majd modult venni hozzá? Szerintem 10-ből talán ketten. De ugye ezt nem tudhatjuk még előre. Igaz nálam versenyben van az S7-el,de hiányérzetem van e készülékkel kapcsolatban. Mintha kevesebbet kapnék ugyan annyiért. A másik topicban feltettem az árlistát amit mindenki kap a telenorban. Lehet hasonlítgatni az árakat.
-
Wucky
senior tag
-
Beri78
őstag
Egy m-es csomagban már teljesen elfogadható..
És a G4 milyen olcsó lett... -
kortic
tag
Kellemes a kezdőára a g5-nek, a többi olcsósítás is, a G4 ára így is elég jó
A Lumiák ára és szépre lettek szabvaValaki meg tudja mondani, hogy az itteni Lumia 550 független vagy csak telenoros?
A telenornál szoktak független telókat is adni. -
.LnB
titán
Úgy látom a Lumiákat itthon se veszik. Rendesen megvágták az árukat.
-
Xaels
félisten
válasz
Snooker147 #20 üzenetére
Sima S7 ugyanitt nem olyan sokkal drágább. S7E már más kategória. P9 sok apró paraméterben elmarad hardveresen(RAM, SoC, OIS, QHD) és ebben a tekintetben már nem is annyival kedvezőbb a 180k érte szvsz.
-
kocsij
tag
Ez érdekes. Telenornál még nem jelzi a G5-t sőt megkérdeztem tőlük és azt mondták hogy még semmi hír nincs róla hogy mikortól és mennyiért vásárolható meg. A G4 meg kifutó termék lett náluk.
-
Halkow.
senior tag
Nesze neked konkurencia! A G5 odacsap!
-
Goxi
tag
Wtf! Miért is ment fel a G4 ára az utódmodell megjelenésével!?
-
janeszgol
félisten
Ezért tartom korrektebbnek a Voda sokat szidott megoldását. Ott már 2015-től bevezeve ugyan annyi a csomag, ha veszel készüléket, ha nem. És fel van tűntetve a havonta pluszban fizetendő ár is a csomagon kívül, ha készüléket veszel. (Én ezt a díjat a készülékhez számítom.)
Teljesen tiszta és érthető megoldás egy jó weblappal nyakonöntve. -
hemaka
nagyúr
Nem veszes, vegre egy csucs telo, ami nem 200k felett nyit. (Feltoltokartyasan)
-
janeszgol
félisten
Szinte csak kellemes árakt olvastam. Egyedül a Core Prime, ami túlárazott kártyásan.
Az LG úgy látom biztosra megy. Jó ára van mindkét telefonjának. -
Indiant
addikt
Csak fém hatású, de műanyag a burkolat.
-
törölt tag
Na... ez az LG. Telejsen korrekt ár.
-
ctvagyok
őstag
Szóval megint jó áron kezd az LG. Kár hogy randa lett szegény. Bár aki tokot tesz ra annak ez mindegy is.
Ha a p9 és a G5 között kellene dönteni nem tudom melyiket választanám. -
Aryon87
félisten
Telenornak van a legjobb arazasa. G4-et tavaly Juliusban annyiert hoztam ki amennyivel most nyit a G5.
Most meg 99ezer. Azert durva am.
Alig varom hogy kikeruljon a bemutato darab, lassam milyen lett az utod.. Az en utodom majd csak jovore jon
Addigra a G4 nagypapa lesz -
WhiteWalker
nagyúr
Ez nagyon baráti kezdő ár.
Egy tesztre volnék kíváncsi , tudom idő kérdése és lesz -
reap3r
aktív tag
Nekem is fennakadt a szemem, hogy 107 kártyásan és drágult. Trémobilos vagyok és valamelyik nap néztem, hogy van e értelmes ajánlatuk már, mert 1 éve lejárt a hűségem. De bepötyögtem a tarifám és kidobta, hogy 160 ezer a G4. Ez a nem mindegy. Mintha a telenor jobban árazna...
-
Gzolo
senior tag
G4 107ezer kártyásan, miközben nagy T-nél 158, az a nem mind1
-
Xaels
félisten
Kicsit megkéstek ugyan. 190k kártyásan nem is "vészes".
Új hozzászólás Aktív témák
ma Elsőként ők árazták be az LG új, moduláris csúcskészülékét.
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest