Hirdetés
- Javultak a Samsung 3. negyedéves mutatói
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szenved a Samsung 3 nm-en
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Huawei P8 Lite - nem visszafogott jellem
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi613
aktív tag
Ilyen kell nekem!
※ Samsung Galaxy S21 Ultra 5G (SM-G998B) Android 14 ESIM※ Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B) 1TB 12GB RAM Android 14 ESIM※
-
kengyel
nagyúr
Ez nekem is tetszik !
kengyel
-
turbulencia8
őstag
Sokkal jobban tetszik egy ilyen táblagép, mint akármelyik androidos cucc.
-
ronson
senior tag
válasz turbulencia8 #3 üzenetére
Majd mindjárt jönnek a kínai tablet rajongó mazohisták és kapsz a pofádra.
-
Dr.FantastiK
őstag
''(I) a nagyobbik pedig tízhüvelykes, 1280 × 800 képpontos megjelenítővel érkezik.(/I)..''
a kis 5-5.x coll-os 'telefonokra' bezzeg nyomjak a 2560 x 1440 -et.
Main full time job : >>> The ultra fast money producer !!!
-
gery2123
őstag
Ha ilyen áron lesz itt is, akkor bízony lehet egy 10 coll benevezek.
-- PSN_ID: GerY2123
-
Fr0z3n
őstag
válasz Dr.FantastiK #5 üzenetére
Vérpistikéknek kell. Kiszúrja a szemét a pixel 5 colon a full HD felbontás.
Jó cucc, de a vivotabom nem adnám érte.
-
Tybee000
aktív tag
ajj nekem is kellene már vmi hasonló masina
-
Dr.FantastiK
őstag
es akkor Telefonalni lehet vele ! ugye ?
-
BoC1ka
senior tag
válasz Dr.FantastiK #5 üzenetére
Haló! árazást olvastad? 199 dollár...valahogy ez pofátlanul kevés nekem.
[ Szerkesztve ]
YNWA
-
tjb007
nagyúr
Máris elmegy sokak kedve, amikor leírom, hogy csak 1GB RAM van benne. Igen, jól olvassátok, ennyi van benne. Többek közt ezért kerül kevesebbe, mint az Encore.
Amúgy ugyanaz a Z3735F-es Atom van ebben is, mint az Androidos Excite Go-ban.(#9) Dr.FantastiK
Miért is lehetne vele telefonálni
[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
Nekem is felüdülés olcsó szegmensben Windows-os tabletet látni. Imádom a droidot, de főként telókon, tabletekért amúgy se rajongok annyira, de ezt szívesen használnám így látásra is!
.
-
margithid
veterán
1 GB Ram miatt ez semmire nem lesz jó.
Amúgy itthon is van már elég jó áron sima encore, 85k körül 2 év gyári garanciával. Az szeritnem teljesen korrekt ár érte. -
sz.balazs.95
veterán
A neve alapján sokkal jobbnak kellene lennie, mint az első Encore-nak.
Ez így max. Encore Lite. (Vagy Encore 2 Neo+ Turbo GB Edition )Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
Dr.FantastiK
őstag
-
BazsiBazsi
aktív tag
válasz sz.balazs.95 #15 üzenetére
1 giga rammal tényleg nem sok értelme van sajnos, lett volna 50 dolcsival drágább de 2 gigával akkor. -
satz18
őstag
válasz sz.balazs.95 #15 üzenetére
A GB edition találó lett volna valóban.
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
big-J
őstag
válasz BazsiBazsi #17 üzenetére
Ja, itt hasaltatták el maguk, azért a négyszállas procihoz 2g jár...
Pedig milyen közel volt, hogy rendesen a kívánságlistára kerüljön...
-
zdanee
őstag
Lesz belőle 2GB-s verzió is, opcionálisan $50 felárért. Csak akkor nem lehet leírni a szépen csengő $199-es árcédulát. Amúgy a Dell Venue 8 Pro tabletem alapfeladatokra ritkán használ többet, mint 1GB RAM, ha keményebb asztali programokat futtatok (ami nem jellemző egy ilyen eszköznél), akkor megy feljebb csak a RAM-használat. Plusz ez nem egy Android, ez nem fogja bezárni a programjaidat, csak mert fogytán a RAM. Belassul, meg elkezd swapelni, de nem fog összeomlani.
[ Szerkesztve ]
Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
Gzolo
senior tag
-
Dr.FantastiK
őstag
legalabb WiFi van benne ?
-
sz.balazs.95
veterán
nem, hogy nem hátrány, hanem minimum a 2 GB. 3 vagy 4 GB meg már elfogadható.
Ezekre a cuccokra nem szabad úgy tekinteni, mint az Android vagy iOS alapú tabletekre, mert közük nincs egymáshoz.
Ezek notebookok, mini méretben, notebookos szoftverrel és notebookos hardverrel.
Szóval igen, a 2 GB is már határeset. a 32 GB eMMC meg egyenesen vicc.
Gyakorlatilag van egy X86-os PC-d, aminek pont a legnagyobb előnyét nem tudod kihasználni, hogy egy X86-os hw dolgozik benne.
Egy 128 GB SSD-s, 3 GB RAM-os, 8"-os tablet, 2 vagy 3 full USB-vel, különálló töltő csatlakozóval, kamera nélkül, HDMI csatlakozóval, BayTrailT-vel - na ez lenne a tökéletes tablet.
És van is ilyen, igaz, HDMI nélkül, de i5-tel, és 7"-os kijelzővel, a Panasonic Toughpad, csak az qrvadrága.
Na az A nagybetűs tablet számomra.emellett az iPad csak egy gagyi kvarcjáték.
[ Szerkesztve ]
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
margithid
veterán
válasz sz.balazs.95 #29 üzenetére
Azért nem rossz ez, asztali alkalmazáasokat lehet SD kártyára is telepíteni és létezik usb elsoztó is
2 GB ram szeritnem is kevés, de evvan. -
margithid
veterán
válasz Dr.FantastiK #31 üzenetére
Asztali alkalmazások esetében is? Egy normális class 10es kártyával?
-
sz.balazs.95
veterán
válasz margithid #30 üzenetére
Tudom, mert van Encore-om.
Én azért nem bánnám, ha mondjuk egy 64 GB-os 1,8-as SSD lenne benne, azt meg főleg nem, hogyha cserélhető lenne.
Illetve az nem lenne ám gond, ha tudnám egyszerre tölteni, és billentyűzetet, egeret használni.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
margithid
veterán
válasz sz.balazs.95 #34 üzenetére
Nekem igazából egy két asztali program kéne: Avast, Chrome, 1-2 tőzsdei program, metatrader, teamviewer és nagyjából ennyi.
Ez talán elfér.
Én is encore-t akarok amúgy, nagyon jó árban kezd lenni (86k).
USB elosztót nem próbáltál még? Én most rendeltem egy ilyet.
Amúgy az Encore-t pont azért venném mert lehet teljes asztali gépként használni. HDMI-ről monitorra kikötni, micro usbről be a konektorba, mellé bluetotth-os egér és bill. -
tjb007
nagyúr
Létezik ilyen csak, csak nem a 8 hüvelykesek között. Ezeknél álmodni is felesleges ilyenről (legalábbis a konzumer termék esetén), perszer ettől még lehet
[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
persze, tudom.
a fentebb említett Toughpad pl. kiváló lenne nekem, csak nem 2500 dollárért.
annak nem tudom, hogy cserélhető-e, de eleve 128 GB-tal jön gyárilag, szóval tökmindegy.[ Szerkesztve ]
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
C$abi
aktív tag
Nagyon tetszik a tablet csak ez a szürke szín kicsit gagyi hatást kelt.
-
Asus párti vagyok, de ez most meg fogott.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
calocsay
tag
Erről van szó! Már nagyon vártam egy megfizethető Windows tabletet. Teljesen zsír!
Nokia 520 - Nokia 735 - Nokia 105 - Nokia 215 - Samsung A5 (2017) - Nokia 2720
-
Gzolo
senior tag
Messzi usa-ban van 64 gb-os eMmc-vel, hozzánk valamiért nem ezt hozták.
Én várok egy kábelt kínából, aminek a segítségével próbálok egy dokkoló-szerűséget összehozni, ha beválik, rajta lesz otthon a nagy külső vinyó mindennel, az sd-re pedig mennek a legszükségesebb dolgok, onnantól asztaliként is funkcionál majd
Örülök, hogy lecseréltem rá a droidos tabomat, sokkal élhetőbb számomra, és nem korlátoz le semmiben. Ráadásul olcsóbb volt, mint egy új Nexus vagy Gpad
[ Szerkesztve ]
-
halkow
őstag
asztali progikra pont tökéletes lenne
Alcatel onetouch idol2s the king
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen