- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giovan!
addikt
válasz
mjani1172 #41 üzenetére
Nos igen, ez ki is ment a fejemből, Magyarországon is megjelentek, és munkát biztosítanak sokak számára, illetve úgy általában, sok ezer embert alkalmaznak szerte a világban. Őket én is sajnálnám.
Áh, csak elérted, hogy mégis megrázzon a huawei esetleges beszántásaAz utolsó két bekezdéseddel egyet értek, csak annyit tennék hozzá, hogy itt egy olyan multiról beszélünk, aminek a működésébe vélhetően elég komoly mértékben bele tud szólni az állam, ami még egy demokratikus keretek között működő ország esetén is problémás lenne ebben a szektorban, pláne ha az az ország a Kínai Népköztársaság.
-
Giovan!
addikt
válasz
mjani1172 #38 üzenetére
Nem is mondtam, hogy ócska lenne, sőt, nem sok hozzá fogható márka létezik a szektorban. Nem is a termékeik minőségével van probléma, hanem az azok létrejöttét biztosító anyagi háttérrel. Vagyis lenne vele probléma, ha rálátnánk erre, mivel a huawei nincs jelen a tőzsdén, így a pénzügyeiket is megtartják inkább maguknak (illetve még maguknak sem, hiszen az elvileg a céget birtokló alkalmazottak sem látnak ám bele ezekbe a dolgokba, dönteni meg pláne nem ők döntenek).
-
Giovan!
addikt
válasz
Tikakukac #33 üzenetére
Nagyobb fosvihar, minthogy a kínai államhoz igen szorosan kapcsolódó cég működteti a hálózatot az USA-ban, illetve részben működteti, részben fejleszti azt annak katonai és gazdasági szövetségeseinél? Mostmár kíváncsivá tettél.
Ja, ha már rám hivatkozol, kérlek maradj meg annál, amit mondtam. Nem mindenki másról beszéltem, és a huawei esetén sem azt mondtam, hogy be kell szántani, hanem azt, hogy engem nem fog megrázni, ha beszántják őket.
-
Giovan!
addikt
válasz
Tikakukac #30 üzenetére
Ugyan, ha a huawei tündöklése véget ér, előbb-utóbb új helyen kerül hasznosításra az állami tőke, szóval attól nem tartok, hogy sokáig jelentős kínai versenyző nélkül maradna a szegmens
Sejtem melyikre gondoltál, de hogy ez hogyan kapcsolódik a témához, azt továbbra sem értem.
-
Giovan!
addikt
válasz
Tikakukac #28 üzenetére
Majd kinövi magát valami kínai gyártó megint, ami lehetőleg már nem lesz annyira botor, hogy hálózatfejlesztésbe kezdjen NATO országok területén.
Az általam preferált márkának (bár nem tudom melyikről beszélsz, több márkát is preferálok
) nem tudom mi köze ehhez a beszélgetéshez.
-
Giovan!
addikt
válasz
janeszgol #20 üzenetére
Akinek a huawei alternatíva volt eddig, annak bőven marad elegendő kínai gyártó, ami jó áron szállítja a jó vasat.
Bár őszintén szólva, ha androidos készüléket kellene használnom, én a Pixelek alá nem adnám, bár hozzá kell tenni, azok sajnos nincsenek jelen az alsó-közép és az alsó kategóriában, így nyilván nem felelnek meg mindenki számára. Mindenestre az én világomat nem igazán rengetné meg, ha beszántásra kerülne a huawei, sőt...
-
Giovan!
addikt
válasz
Juhaszatti #3 üzenetére
Jó de sokak szerint két ilyen nagyhatalom egymásnak feszülése annyiból áll, hogy majd egymással lemeccselik, azt jó, hiszen már a hidegháború is erről szólt... oh wait
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Könyvajánló
- NBA és kosárlabda topic
- Filmvilág
- Renault, Dacia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen házat vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,SSD,Jó akku,szép állapot
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Evga Supernova 650 GM 80+Gold Sfx/Atx
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest