- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
aelod
veterán
válasz
#16820480 #72 üzenetére
Nekem csak a kötelezően kivárt időt kellett végigtürelmetlenkednem amit a bootloader nyitásig kérelmez a xiaomi. Aztán után a bl nyitás root seperc alatt ment a redmimen
amiket leírtál készülékeket nálam egyértelmű lenne a döntés.
Az érdekes, hogy a koreai júzerek LG-t gagyinak minősítik.
-
aelod
veterán
Amúgy elnézve az új feature-öket a MIUI 9.5 is a gesztusvezérlésre épít.
-
aelod
veterán
Hát igen. Így ezek az eszközök pontosan ezért nem lesznek annyira elterjedtek idehaza.
(#43) Matada2.3
Az Android One és GO rendszerek csak olyan felemás válaszok.
Ráadásul még csak nem is hozták meg azt a felhasználói élményt amit a low budget hardwerrel szerelt telefonokra ígértek. Lásd nokia1 teszt.
-
aelod
veterán
egyszerűen nevetséges és egyben elszomorító, ahogy egy betérő külföldinek az angol nyelvű kérdésére hangosabban és/vagy lassabban próbálják elmondani ugyanazokat a magyar mondatokat, amiből persze a külföldi egy kukkot nem ért.
Volt benne részem amikor az üzletvezető az egyik szórakozóhelyen ahol dolgoztam "tárgyalt" a Heineken külföldi delegáltjaival. Kézzel lábbal magyarázott nekik magyarul. Én meg dzsuvásan festékesen tolmácsoltam nekik, mit hova merre. Vicces volt.
-
aelod
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest