Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem az unlock kód hamar megjött, igaz én kínai telefonszámmal kértem le. Viszont nem bírom ezeket a gagyi programokat, amiket a flasheléshez kell használni, tisztára 20 évvel ezelőtti hangulat
Még úgy vagyok vele, hogy megvárom az OP6-ot, ha már csak egy hetet kell rá várni, aztán kiderül mennyire tetszik. Arra is lesz az IO szerint P béta ugye.
Seoulban elnézve az embereket olyan 95%-ban Samsung és Apple volt mindenkinél, a maradék LG, mást nem is nagyon látni, csak külföldinél. Japánban meg hasonló mintára 95%-ban Sony és Apple, a maradék meg szolgáltatós egyedi (Docomo például) vagy kagylótelefon. Kínait egyik országban sem láttam sem boltokban, sem embereknél nagyon
De egyébként még Hongkongban is úgy van a sorrend, hogy Samsung, Apple, Sony, és utána jönnek a többiek.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest