Hirdetés
- iPhone topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- V80 Design néven jött az almaízű Nubia
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem az unlock kód hamar megjött, igaz én kínai telefonszámmal kértem le. Viszont nem bírom ezeket a gagyi programokat, amiket a flasheléshez kell használni, tisztára 20 évvel ezelőtti hangulat

Még úgy vagyok vele, hogy megvárom az OP6-ot, ha már csak egy hetet kell rá várni, aztán kiderül mennyire tetszik. Arra is lesz az IO szerint P béta ugye.
Seoulban elnézve az embereket olyan 95%-ban Samsung és Apple volt mindenkinél, a maradék LG, mást nem is nagyon látni, csak külföldinél. Japánban meg hasonló mintára 95%-ban Sony és Apple, a maradék meg szolgáltatós egyedi (Docomo például) vagy kagylótelefon. Kínait egyik országban sem láttam sem boltokban, sem embereknél nagyon
De egyébként még Hongkongban is úgy van a sorrend, hogy Samsung, Apple, Sony, és utána jönnek a többiek. -
törölt tag
Nekem ott kezdődik a szívás, hogy Windows kell hozz
Csináltam már Mi5-ön, nem megoldhatatlan, de értelmetlenül bonyolult a fastboot oem unlock parancshoz képest.glugi: Alapveten igazad van, de ez szerintem nem magának a rendszernek a hibája. A kis népsűrűség előnyei mellett hátrányok is vannak, például az, hogy nem nagyon akarnak ilyen helyen dolgozni emberek, mert aki megszokta a nagyváros kényelmét, az nehezen megy vissza egy faluba.
Nekem is voltak nagyon gyenge angol tanáraim (Bp. külvárosi iskola), de mellette jártam heti egyszer magántanárhoz, pedig nem voltunk nagyon eleresztve anyagilag, illetve néztem sok tévét angolul (Cartoon Network például).
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csináltam már Mi5-ön, nem megoldhatatlan, de értelmetlenül bonyolult a fastboot oem unlock parancshoz képest.