Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- Titokzatos OnePlus telefon és óra közeleg
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem az unlock kód hamar megjött, igaz én kínai telefonszámmal kértem le. Viszont nem bírom ezeket a gagyi programokat, amiket a flasheléshez kell használni, tisztára 20 évvel ezelőtti hangulat

Még úgy vagyok vele, hogy megvárom az OP6-ot, ha már csak egy hetet kell rá várni, aztán kiderül mennyire tetszik. Arra is lesz az IO szerint P béta ugye.
Seoulban elnézve az embereket olyan 95%-ban Samsung és Apple volt mindenkinél, a maradék LG, mást nem is nagyon látni, csak külföldinél. Japánban meg hasonló mintára 95%-ban Sony és Apple, a maradék meg szolgáltatós egyedi (Docomo például) vagy kagylótelefon. Kínait egyik országban sem láttam sem boltokban, sem embereknél nagyon
De egyébként még Hongkongban is úgy van a sorrend, hogy Samsung, Apple, Sony, és utána jönnek a többiek. -
törölt tag
Nekem ott kezdődik a szívás, hogy Windows kell hozz
Csináltam már Mi5-ön, nem megoldhatatlan, de értelmetlenül bonyolult a fastboot oem unlock parancshoz képest.glugi: Alapveten igazad van, de ez szerintem nem magának a rendszernek a hibája. A kis népsűrűség előnyei mellett hátrányok is vannak, például az, hogy nem nagyon akarnak ilyen helyen dolgozni emberek, mert aki megszokta a nagyváros kényelmét, az nehezen megy vissza egy faluba.
Nekem is voltak nagyon gyenge angol tanáraim (Bp. külvárosi iskola), de mellette jártam heti egyszer magántanárhoz, pedig nem voltunk nagyon eleresztve anyagilag, illetve néztem sok tévét angolul (Cartoon Network például).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- BestBuy topik
- The Game Awards 2025 - Íme a jelöltek listája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- Béta iOS-t használók topikja
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Csináltam már Mi5-ön, nem megoldhatatlan, de értelmetlenül bonyolult a fastboot oem unlock parancshoz képest.