Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem ott kezdődik a szívás, hogy Windows kell hozz
Csináltam már Mi5-ön, nem megoldhatatlan, de értelmetlenül bonyolult a fastboot oem unlock parancshoz képest.glugi: Alapveten igazad van, de ez szerintem nem magának a rendszernek a hibája. A kis népsűrűség előnyei mellett hátrányok is vannak, például az, hogy nem nagyon akarnak ilyen helyen dolgozni emberek, mert aki megszokta a nagyváros kényelmét, az nehezen megy vissza egy faluba.
Nekem is voltak nagyon gyenge angol tanáraim (Bp. külvárosi iskola), de mellette jártam heti egyszer magántanárhoz, pedig nem voltunk nagyon eleresztve anyagilag, illetve néztem sok tévét angolul (Cartoon Network például).
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1 humoros
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AliExpress tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- Arch Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Csináltam már Mi5-ön, nem megoldhatatlan, de értelmetlenül bonyolult a fastboot oem unlock parancshoz képest.