Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Yettel topik
- Apple iPhone 11 - népalma
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matada2.3
veterán
Én értem a Google-t, igazából megint átvett más gyártóktól egy évi fejlesztést és uniformizálta azokat, ez rendben is van. Az viszont már kevésbé, hogy a legnagyobb problémájukra, a frissítési ciklusokra még mindig nem adtak megoldást. Az Android One és GO rendszerek csak olyan felemás válaszok.
Az AI és a Machine Learning támogatni való dolgok és tök jó fejlesztéseket eszközöl a Google, de valahogy azt érzem, hogy nekik a rendszerük már nem fontos annyira, mert csak a szolgáltatásaikból is simán el tudnak lenni.
Olvastam valamilyen portálon, hogy a Huawei készen áll arra a lehetőségre, hogy nem használhat Androidot, mint elvileg a ZTE majd. Kezd hanyatlani az android? (túlzás)
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Arc Raiders
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gran Turismo
- AliExpress tapasztalatok
- Battlefield 6
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- Honda topik
- Még a saját divíziójának sem kegyelmez a Samsung
- További aktív témák...
- Apple AirTag 1 Pack Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- ÚJ Livescribe Symphony Smartpen Digital Pen Bolti ár:idk INGYEN FOXPOST
- Apple Airtag (A2187)
- Apple AirTag 1 Pack Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Eladó Samsung Z Fold 5 telefonhoz megmaradt tokok + fólia + s pen
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- EK Quantum Velocity 2 D-RGB AM5 Nickel Processzor blokk
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest