Új hozzászólás Aktív témák
-
Matada2.3
veterán
Én értem a Google-t, igazából megint átvett más gyártóktól egy évi fejlesztést és uniformizálta azokat, ez rendben is van. Az viszont már kevésbé, hogy a legnagyobb problémájukra, a frissítési ciklusokra még mindig nem adtak megoldást. Az Android One és GO rendszerek csak olyan felemás válaszok.
Az AI és a Machine Learning támogatni való dolgok és tök jó fejlesztéseket eszközöl a Google, de valahogy azt érzem, hogy nekik a rendszerük már nem fontos annyira, mert csak a szolgáltatásaikból is simán el tudnak lenni.
Olvastam valamilyen portálon, hogy a Huawei készen áll arra a lehetőségre, hogy nem használhat Androidot, mint elvileg a ZTE majd. Kezd hanyatlani az android? (túlzás)
Új hozzászólás Aktív témák
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest