Hirdetés
- iPhone topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matada2.3
veterán
Én értem a Google-t, igazából megint átvett más gyártóktól egy évi fejlesztést és uniformizálta azokat, ez rendben is van. Az viszont már kevésbé, hogy a legnagyobb problémájukra, a frissítési ciklusokra még mindig nem adtak megoldást. Az Android One és GO rendszerek csak olyan felemás válaszok.
Az AI és a Machine Learning támogatni való dolgok és tök jó fejlesztéseket eszközöl a Google, de valahogy azt érzem, hogy nekik a rendszerük már nem fontos annyira, mert csak a szolgáltatásaikból is simán el tudnak lenni.
Olvastam valamilyen portálon, hogy a Huawei készen áll arra a lehetőségre, hogy nem használhat Androidot, mint elvileg a ZTE majd. Kezd hanyatlani az android? (túlzás)
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Formula-1
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- iPhone topik
- Apple MacBook
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Revolut
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- BLUEO Prémium iPhone & Apple Watch kiegészítő készlet EGYBEN ELADÓ nagyker áron!
- Apple AirTag 1 Pack Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Gyári Honor / Huawei 88W supercharger
- Baseus iPad Pro 12,9" állvány
- ÚJ Livescribe Symphony Smartpen Digital Pen Bolti ár:idk INGYEN FOXPOST
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest