Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Eddig is együtt lehetett vele élni, ezután is együtt lehet.
Páromnak vettem egy s8+-t, az teljesen hófehér mindenhol, ahol olyannak kell lennie, meg ugye 320K ugrott a ledes tokkal együtt.
Ennyi pénzért talán elvárható, hogy ne legyen ilyesmi, sőt semmilyen hibája...
De tegyük fel, hogy te vagy az eladó és pirosas a kijelzője, és az is tuti, hogy így azonnal visszaviszem. Ekkor lenyomod nekem ezt a dumát, akkor ugye nem baj, ha ott rögtön keresztbe felnyomnám a seggedbe a készüléket? -
zseko
veterán
Ne haragudj, de ez kb. annyira érv, mint hogy én azt mondom, hogy alapból nem veszek Sonyt, mert fosnak tartom az összes telefonját. Egyéni preferencia csak, semmi más, ami mögött nincs valós érv, vagy minden esetben igaz bizonyíték. Még akkor se, ha valóban nem vagyok hajlandó Sonyt venni, mert valóban fosnak tartom a telefonjait. Nekem meg leginkább Samsung tetszik, nem minden részben persze, de ahogy írod, 'de igyekeznék minden tekintetben testre szabni ami fontos nekem', ez alapján számomra, ismétlem, számomra az ő telefonjukkal kell a legkevesebb kompromisszumot kötnöm abból amit szeretnék, vagy amit elvárok, hogy kapjak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest