- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Just486
senior tag
válasz
nyisziati #67 üzenetére
Pixelem van. Előtte Nexus 5, muternak 5x, barátnőmnek 6p. Az összesen hasonló a szindróma. Szerintem inkább a használati szokásainkkal nem kompatibilis ez a ragyogó AI. Nem mintha gond lenne, adatbányának biztos így is utolérhetetlen, de nekünk felhasználói szemmel nem sokat nyújtott eddig.
-
Huroq
senior tag
válasz
nyisziati #18 üzenetére
Szerintem is elég ijesztő, hogy tudja szinte méterre pontosan hova és mivel mentem, de még azt is megkülönbözteti, hogy azon az útvonalon busszal vagy villamossal mentem, pedig egy és ugyan az a kettőnek az útvonala.
Bár ma a legfurcsább az volt, hogy beszélgettem ismerősömmel hogy lehet valakiből őstermelő, és be akartam írni a google-be és mikor ott jártam, hogy "ki lehet" már fel is dobta, hogy "őstermelő". Életelembe nem kerestem rá még hasonlóra sem. Esküszöm, hogy a telefon hallgatózik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Házimozi belépő szinten
- Android játékok topikja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen videókártyát?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest