Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
holozis_HUN
üzenetére
és ha nem volt neted hogy jött az értesítő, sms-ben?
-
Somatom
veterán
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Nincs bizony. Szted én miért nem engedem frissülni a Moto Z Play -t? No Xposed -> no Android.
aprokaroka87:
+1
A Gravitybox tényleg jó cucc. Nekem is hiányzik az új telómról (még nem volt időm rootolni). Az előző telóm után katasztrófálisan ostoba ez a gyári Android. -
Somatom
veterán
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Egyértelmű. Nugátra nincs Xposed framework.
-
batai15
félisten
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Igaz custom rom( de redmi note 3 prora aztán van dögivel rom, na meg nem is rosszak) de snapi 820-as zuk z2vel is azt tapasztalom hogy kevesebb kijelző idő és darabosabb a rendszer is marshallow annyira fluid hogy az csak na, de mind2 eszközön random előfordultak random gondolkodások, szerintem a ramot is rosszabbul kezeli egyébként.
Viszont a készenléti merülés mértéke sokkal jobb nougat alatt , marshallow jobban merül ha nem nyúl hozzá az ember.
plusz valamiért a 3rd parti tárcsázók nem bírják kezeli nougat alatt az értesítéseket, kivéve a true phone, exdialer , pixel phone pro, nougat alatt nem tudja törölni az értesítést, vagy ha sikerül beállítani a gyári dialer ugrik fel helyette, és ha esetleg törli is , a következő nem fogadott hívás alkalmával (például ha 3 nem fogadott volt, ) akkor a következő esetén törlés után nem azt írja az app hogy 1 nem fogadott hívás, hanem 4 , remélem érthető.
Marshallow alatt tökéletesen működnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest