Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kikikirly

senior tag

Boldog vagyok gyerekek.Remélem ez a Unreal 4 motor még csak valami béta fázisban van,különben minimum egy szinten kellene lennie a 2 VGA-nak(magasabb Ac támogatás miatt).Egy dologtól tartok:itt van ez a csodás DX12 csak éppen nem fogják kihasználnia fejlesztők a képességeit.Én végig nyomon övettem a DX12 fejlesztését itt próhardveren,és az is fontos szempont volt hogy ezeket könnyen tudják alkalmazni a programozó kollégák.
    Szóval 2 dolgot lehet levonni ebből a videóból:
    1.Még csak béta szinten van benne a DX12(ez a valószínűbb szerintem)
    2. 2 év múlva sem lesz sok minden kihasználva,ergo megint vissza lesz fogva a hardvered,és évente válthatsz újabbra...
    Esetleg a harmadik azt írta valaki hogy ezt a motort elsődlegesen mobil platformra tervezték.Ez esetben szintén felesleges messze menő következtetéseket levonnunk belőle.
    290X tulajként örülnék ha 2 év múlva hasznát tudnánk venni a TIER 3-nak és az Assynkrom compute-nak,jövőre úgy is ki jön Nvidia oldalról is egy rendes DX12-es kártya,szóval nekik is hasznos volna,és itt van az új biznisz a virtuális valóság,oda fog kelleni a számítási kapacitás,szóval vagy jól kihasznált hardvereink lesznek és akkor sűrűbben fussa az újabb Occulus riftre vagy hardvereket vásárolunk a Riftek kárára.Szerintem nem véletlen hogy most jöttek elő a DX12-vel,eddig miért nem csinálta meg senki?Szerintem a virtuális valóságnak döntő szerepe van ebben,több milliárd dolláros piac lesz ez.A második generációs rift-et én is nagyon szivesen megvenném,ami azt illeti a mostanit is csak a fejlesztők mondták hogy a második lesz az igazi,nekem pedig nem fussa mindkettő megvásárlására.

Új hozzászólás Aktív témák