- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
hmb
aktív tag
azèrt jeleznèm high ennyi pènzèrt core I 7-es 7970amd-ès clevot is lehet venni anglîàban...igaz csak 1 sdd-el
-
Stanchore
senior tag
Ahhoz képest nem is drága, a hűtésére azért kíváncsi leszek..
-
Curse
tag
Még egy kis plussz info:
A Dell-es AW-t kivéve a gari lebonyolítása mindnél szar ha az angolokra van bízva mert ugye lusta az angol gentlemanok nagyrésze,szóval inkább a hossza számít.A másik pedig hogy az ár annyira nem mindegy,szeretnék ésszerű határokon belül maradni.
Ésszerű határ 1 havi fizót jelent nálam most ez 380K,próbáljatok légyszi a MO-i viszonyoktól elvonatkoztatni,tudom hogy ez is rengeteg pénz de most megadatott hogy ennyit kereshetek az utóbbi években és szeretnék ennyit rááldozni.Nagy köszönet a segítséget nyújtóknak előre is.
-
Curse
tag
Üdv mindenkinek (még a trolloknak is)
Kis segítséget kellene.A lényeg annyi hogy akarok megint Gamer laptopot venni és rengeteg lehetséges lapos van.1 héttel ezelőttig még teljesen biztos voltam a döntésemben de ez a GX60 felborította az egészet.Nem otthon élek és szoktam elég sokat utazni(munka miatt),viszont szeretek gamezni.Akinek ideje engedi és kedve is van hozzá leírná hogy mit választana a következő laposok közül:
17"3 Asus g75:3630qm,670MX,8 gb,750gb win 8 (400K) gari 2 év...Ami miatt ezen gondolkozom az az hogy piszok jó a hűtése (halk) minőségi kijelzője van meg hogy Asus.
Viszont ennyiért kevésnek tartom a HW-t meg a szaros win 8 al lehet kapni csak.
15"6 MSI GX60:Amiről ugye a cikkben szó van 2 féle konfigban kaphatom meg:
A10 4600m,7970m,8gb,750gb 7200rpm win7 (317K) gari 2 év...
A10 4600m,7970m,8gb,2x64gb msata ssd raid0,750gb 7200 rpm win8 (370K) gari 2 év....A dizájn nálam 5-ös,baszottul bejön ez a fekete plexis kinézet.Nagyon jó az ára,játék teljesítményben is erős gagyi A10 ide-oda(az eddigi tesztek alapján)az aranyozott kimenetek,a steelseries keyboard.Egyedüli dolog ami nem tetszik hogy csak 15,6-os ja és win 8as verzióban a win8.17"3 Alienware m17X R4:3610qm,7970m,6gb,500gb 7200 rpm, win7 (450K) gari 1 év...Nagyon hangzatos meg divatos villogó kis nyiff nyaff gép de a külseje nekem annyira nem jön be viszont teljesítményben ez ütős meg ami nagyon vonzó hogy a garija úgy működik,szám felhív enginer köv munkanap megjön EU-ban bárhol,helyben megjavítja aztán huzza is a belét elfelé.No meg persze az ára,többért is el lehet adni MO-on vagy kis buktával.Egy valami pedig nagyon nem okés ez pedig a kijelző,mert hogy ebben tükör van nem kijelző.Rengeteg tesztet olvasok az utóbbi 2 hónapban és ezt majd mindenhol megemlítik hogy nappal ablak mellett felejtsd el.
Most pedig jönnek a barebone-ok.Hát ezekből dunát lehet rekeszteni annyiféle variációt kérhetsz.Az áruk baromi jó a benne lévő HW-hez képest de mindeggyikkel ugyanaz a bajom,a kinézet.Clevo P170EM Clevo P150EM--ezekre gondoltam Olyan szinten nem tetszik hogy még az is lehetséges hogy a teljesítmény sem kárpótolna,valószínüleg szégyellném elővenni,hiába kapok 3720qm-et 7970m-el ssd hdd combóval 3xxk-ért 1 év garival.Mindegy azért leírok pár konfigot ebből is.
P170EM:3720QM,7970M,8gb,750gb 7200 rpm, OS NO (350K) gari 1 év
P170EM:3630QM.675M,8gb,750gb 7200 rpm,OS NO (300K) gari 1 év
P150EM:3630QM,670m,8gb,750gb 7200 rpm,OS NO (280K) gari 1 év
P150EM:3630QM,680m,8gb,750gb 7200 rpm,OS NO (420K) gari 1 év -
kekegsm
őstag
Csak annyi, hogy a notik IPS-e még nem tudott elérni olyan frissítési sebességet, amire szükség lenne egy ilyen gamer notinál. Grafikázni szuper, de játékhoz nem az igazi.
Monitoroknál más a helyzet, ott van hely és energia a jobb tulajdonságú panelekhez, de a notiban hamar megölné az akkut egy 20-30W-ot fogyasztó képernyő, és a fedélvastagság is furcsa lenne 10mm-esen...
-
válasz
stranger28 #106 üzenetére
Utálom az Ideapad-okat is... Azok is elég hitvány HannStar szemetek.
De ha választanom kellene akkor Lenovo inkább mint a Misi...
De csakis a szervizük és a támogatásuk hozzáállása miatt. -
FatalEror
addikt
válasz
stranger28 #109 üzenetére
Ja bocs,ebben biztos elfér 20 milla,és,hogy KillHates biztos elhiggye,hogy ez tényleg így van ezért a lenovo ki kérte Hagyót a börtönből.
-
FatalEror
addikt
válasz
stranger28 #106 üzenetére
Egy öltönyös úriember a Lenovo-tól épp most nyújtott át neki egy aktatáskában egy kisebb kéz pénz összeget.
-
subset
senior tag
Nem a legszebb darab, így inkább várok valami jó kis gamer tabletre
-
-
FatalEror
addikt
Hát AMD proci ide-vagy oda,szerintem nem lesz gond!De ha alkalmi játékra kell akkor inkább Lenovo,mert az a biztos minőség!Jelenleg senki sem nyúzta még komolyabban ezt a notit,mivel friss hús,és azért az MSI G-szériás laposok minősége eléggé változó!Szóval összességében inkább a Y580-t ajánlanám.
-
rich-7
csendes tag
Hello.
Volna egy kérdésem. Eddig úgy volt hogy most december közepén veszek egy Lenovo Y580-at ami 1000 font és letisztáztam már úgy ahogy mindent a Lenonos topicba szóval jó választásnak tartom.
Aztán olvastam erről az MSI GX60-ról, ami kicsit elbizonytalanított.Mit tudtok mondani, én személy szerint intel+nvidia fan vagyok, de megérné megvenni inkább az AMD-s laptopot? Mennyivel tud többet? Illetve mik a hátrányosságai az MSI-nek?
Örülnék ha ezekre a kérdésekre tudnátok választ adni, köszi. -
Cyberpunk
félisten
válasz
stranger28 #95 üzenetére
Így van, itt elég nagy a gravitáció nálunk.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
stranger28 #95 üzenetére
Duplán szép az élet! Nem baj így hamarabb leszek házigazda!
-
->Raizen<-
veterán
válasz
stranger28 #95 üzenetére
-
stranger28
addikt
válasz
oliverkiss32 #94 üzenetére
Szimba görbíti a teret, hidd el nekem.
-
Cyberpunk
félisten
Az én szobám, ahol van a gép kb 3 négyzetméter, de 4 nincs.
Ebben van a nagy gép asztalostul meg szék, egy szintetizátor állvánnyal, két gitár + egy erősítő, meg egy ágy persze. Elférek azért, ez a dolgozószobám, meg itt el lehet bújni a család többi tagja elől. Nekem hiányozna a nagy gép nyújtotta kényelem.
-
Cyberpunk
félisten
Lényegtelen ez, van ám IPS kijelzős noti is, igaz nem lehet belőlük Dunát rekeszteni, de van.
Kijelzőnél a fogyasztásért a háttér világítás a felelős úgy 90%-ban. S nem sok köze van annak, hogy TN vagy IPS.
A problémánk az, hogy nem feltétlen csak ez, de egy halom pénzt elkérnek egy gépért, s még mindig a gagyi TN fér csak ebbe bele. Mert hát a Pistike a 2ms-ot nézi csak, s nem tudja szegény, hogy az csak a g2g érték a valós válaszidő az ennél jóval magasabb is lehet, ezért van az, hogy egy 6-8 ms-os IPS sok esetben még gyorsabb is. Vagy nem lassabb látványosan. -
Draken
őstag
Én pl akárhogy is nézem, nem szarom a pénzt, de egy asztali gépet se tudok venni a kis lakásba, mivel nem akarom telezsúfolni a nagy nehezen széppé alakított nappalit. egy +asztal+monitor már sehova se férne el zsúfolás nélkül, a tv-re se hagyatkozhatok, mert azt meg nem csak én használom, tehát sajnos csak ez a lehetőség marad.. szívesebben vennék ilyen összegből inkább asztalit, kicsit időtállóbb és sokkal erősebb is..de ha nincs hely?
-
Tomcat
őstag
dupla
-
Tomcat
őstag
Végre egy AMD-s gamer noti! Hiánypótló alkotás az egyszer biztos. 17" IPS-el akár egy kicsit drágábban még vennék is belőle.
-
kekegsm
őstag
Most egy notebook képernyőjéről beszélünk, és nem óriási, sokat fogyasztó, vastag és nehéz monitorképernyőkről. Szóval gondold át válaszod mégegyszer.
Egyébként ha gamer noti, és még elfogadható áron, akkor Asus G55, vagy ha szegény az eklézsia, akkor Lenovo Y580. Ez utóbbin most próbáltam egy 72órás hajtástesztet, direkt a vásárló kérésére, 3Dmark11 ment rajta nonstop, minden mag 100%, videókártya meghajtva rendesen FullHD-ben, gond nélkül teljesítette, teljesen normális proci és GPU hőmérségletekkel. Lehet hogy nyáron, amikor kánikula van, akkor felmenne 90-95fokra is, de egyébként 80 körül muzsikált.
-
blaca83
őstag
Szerintem ezt a választ nem nekem kellett volna címezned, mert nem az 1200 dolláros árával van a bajom és különösképpen a 27%%-os Áfa-val sem.
A fő irányvonala a gondolatmenetnek az volt, hogy ennyi pénzért MINDIG asztalit építenék, hiába nem tudom könnyen szállítani DE élvezeti minőségben sosem fogja tudni azt nyújtani mind egy komoly asztali gép.
-
BoC1ka
senior tag
-
blaca83
őstag
válasz
atti_2010 #75 üzenetére
Én sem tartom valószínűnek, hogy laptopon "pötyögnék kicsiben" mikor sokkal élvezetesebben is tudok játszani az asztalin... Inkább akkor megoldja az ember a cipekedés-szállítás részét is!!!
Cyberpunk: Így van, csak az költsön ennyit rá aki ki is tudja használni vagy sz@rja a pénzt.
(már bocsánat)
Ráadásul a szervizelése- fejlesztése méregdrága és hatalmasat esik az ára egy év alatt.
Az asztalinál is van értékcsökkenés, de azt sokkal kisebb pénzből tudod fejlesztgetni. Ezek a csúcs "gamer" notik amiket pl: az Alienware is "szinte hozzád dob" potom 600 k és 1,5 millió forint közöttfél év múlva a töredékét sem érik....
Ha ennyit költenél asztalira az véleményem szerint sokkal inkább értékállóbb!
-
Cyberpunk
félisten
Igen én is jobban szeretek nagy gépen játszani úgy jó. De persze ez jó lehet a gazdagabbaknak, kik gyakran cipekednek lanpartyra, vagy olyan emberkének, ki sokat utazik. S vagy ha nem éri meg fenntartani mindenhol asztali gépet, vagy nem is tud. Annak ki nem nagyon változtat helyet értelem szerűen butaság egy ilyen.
Jó nekem van Vita az kiszolgál utazás alatt. -
blaca83
őstag
válasz
stranger28 #72 üzenetére
Egyetértek....!
Az előző generációk árához viszonyítva szerintem olyan 400-450 k környékén lesz majd kapható MO.-on!
Évről évre "megcsodálom" az Msi és az Alienware "Gamer" notiait, de mindig arra a végleges következtetésre jutok, hogy ennyi pénzt sosem adnék egy laptopért....
Hiába a hordozhatóság és a nagy teljesítmény mint legfőbb pozitívom mégis úgy vagyok vele, hogy látványban és "élményben" nem tudja azt nyújtani, mint az asztali gépem + egy 24"-os monitor.
Valamint ha elutaznék akkor minek cipeljek magammal egy 20 kilós "sózsákot" amikor egy 3 kilós subnotebook-kal is tudok netezni és filmet nézni egyaránt.Kihasználhatóság-Ár-Érték arányban pedig végképp nem éri meg....
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Peetee(tm) #70 üzenetére
De nálunk mérget vehetsz rá, hogy nem ennyi lesz.
Már ha forgalmazzák egyáltalán persze.
-
Peetee(tm)
aktív tag
válasz
oliverkiss32 #69 üzenetére
Mond a címet!
De sztem a egy ilyen teljesítményért nem a sok az 1299 dollár
Egy alap intel CPU-val szerelt gép is , aminek ratyi a vga teljesítménye (integrált) és szinte semmi extra nincs benne, az is minimum ennyibe kerül -
oliverkiss32
aktív tag
válasz
Peetee(tm) #68 üzenetére
Ha neked ingyen van, akkor hozzál már egyet nekem is!
-
Peetee(tm)
aktív tag
Teljesítményéhez képest szinte "ingyen" van.
Formavilága is szép, viszont kicsit vaskos, de a teljesítményért cserébe mindez megbocsjtható. -
azért a 2.1-en beszartam... hol is van a minimum 200mm-es subláda?
-
Cyberpunk
félisten
válasz
VaniliásRönk #65 üzenetére
Úgy is veszít a töltéséből.
-
kpal
nagyúr
Sajnos ez sincs el sokáig konnektor nélkül .
-
-
Draken
őstag
Mostanában szeretnék laptopot cserélni, sokan írják, hogy nem sok értelmét látják ennek és a hasonló gépeknek. Én pl a kis lakásban, ahol nem akarok zsúfoltságot+asztalt,házat,monitort nagyon is jó a lapos a tv állványon és hasonló erősségű gépre gondoltam mint ez (vagy a most nemsokára megjelenő g75vx). Ezen gépek áránál többet nem adnék már érte (pl m6600)
szerk: persze ebben az összeállításban én se látom sok értelmét, hogy a gyenge proci nem képes kihajtani a vga-t
-
stratova
veterán
Ebben a konfigurációban szerintem esélyesebb egy vegyeslimit (lásd. Ivy Gamernotitesztjét F1 2012 és GW2 ahol az órajel emelkedés mellett még a magszám növelésével is gyorsult a GTX 680M 1080p-ben max-on.). Ugyan ez két kritikus eset, de MSI turbózhatta volna inkább A10-et, remélhetőleg mivel HD7660M komolyabb játék alatt csak a lábát lógatja általában 2700 MHz-en tud üzemelni a 4600M. Jó azért, hogy van legalább egy ilen vasuk.
A harmatgyenge erős túlzás A10-re. -
Tamás9x
őstag
válasz
KillHates #59 üzenetére
ÁÁÁháÁÁÁ tudtam, hogy lennie kell valami hasonlónak
1000+1 köszönet érte
ha nem túl drága akkor veszek, ellenkező esetben a szomszéd nénike lehet varrna egyet nekem, ha szépen megkérem.
A desktop-alázó lassan ellaposodik, jönnek kifelé a kártyák agyba főbe, hála égnek még frissíthető akármeddig de egy 7970M hozza a mostani 460sli teljesítményét majdnem dupláját is. Remélhetőleg az áruk is csökken, így akárki benevezhet egy izmosabb játékos gépre. -
Hát nem az az utazós darab, de a desktop-alázó teljesítmény mindenért kárpótol.
Nekem is volt hasonlóan vastag Clevo-m (nem ilyen komoly gép, valami öreg kotvány)
Én egy ilyet használtam és még ez alá ragasztottam egy polifoam lapot. Úgy már elég magas volt. Kb 3ezerből megvolt. -
"DE soha nem ment tönkre a GPU...megjárta Szibériát is Ha kicsit megele lett csak kiraktam az ablakba ami belülről karcolta a -20"
Így könnyűIgen, alapból a turbo gomb csak a CPU órajelét emelte, de meg lehet "hekkelni" a vezérlő szoftverét, hogy futtassa meg az Afterburner-t is.
Raktam már GX701-be is. Volt is róla Logout blog. Most az EX623-ba a HDD és az alsó mPCI-E közé fért be valami netbook cooler-e. Pont az MXM-re fújja a friss levegőt!
-
Ati1979
veterán
válasz
oliverkiss32 #50 üzenetére
Csak ettől egy egészséges lelkivilágú kisgyerekek megijedne akkora monstrum.
-
Tamás9x
őstag
válasz
KillHates #42 üzenetére
Görbülhetett is, de Sándornak alapból ilyen a keze.
Amikor kézbe kaptam (mivel nálam van ez a noti) 6 kiló műanyag és alu turmix. megspékelve egy adag nyákkal és rézzel. Nekem semmi bajom vele. De iszonyat idegesítő, hogy az efféle notiknak a magasságából adódóan nem kényelmes a használata szó szerint kispárnát kell elé tenni, hogy kényelmes legyen a játék -
válasz
freemanone #46 üzenetére
Le ne cseréld! Inkább vegyél a 680-asba egy combosabb videózsugát!
-
Tamás9x
őstag
Szép a kicsike szebb mint az enyém :
-
Cyberpunk
félisten
válasz
stranger28 #49 üzenetére
A szó mit keresel a csúnya, de hát a gamer ízlés ilyen legalább is a gyártok szerint.
-
stranger28
addikt
válasz
oliverkiss32 #50 üzenetére
Olyasmi...
-
oliverkiss32
aktív tag
válasz
stranger28 #49 üzenetére
Mint egy kisgyerekeknek szánt játék laptop amin logikai feladatokat lehet megoldani!
-
stranger28
addikt
Hogy - néz - ez - ki - ?
-
bartucc
addikt
Jajj, Istenem, milyen szépen adja a minőséget a tapipad gombjainak króm-fém imitációja.
-
BoC1ka
senior tag
válasz
KillHates #43 üzenetére
3 év gari alatt volt bill cserén, szokásos bal oldali zsanér/burkolat törés, alaplap csere. DE soha nem ment tönkre a GPU...megjárta Szibériát is
Ha kicsit megele lett csak kiraktam az ablakba ami belülről karcolta a -20 at nemhogy nyitva
Nagyon nagyon melegedett... Természetesen nem veszem sértésnek
Viszont! a turbo gomb az csak a CPU nak az órajelét emelte de a GPU-t sose ugye? sokan úgy árulták hogy arra is használatos, aztán lehet tévedek de a leírásokba sehol nem szerepelt csak processzor órajel emelés.
Hogy raktál plusz ventit egy laptopba? erre nagyon kíváncsi lennék
-
freemanone
addikt
nocsak!
azt hiszem megtaláltam a GT683R-em utódját! Ennek még a kinézete is sokkal vállalhatóbb. Annak meg kifejezetten örülök, hogy a hűtése még mindig nem változott! Csak a dynaudio hiánya zavar picit... nagyon jó hangja van a mostani gépemnek. Laptopot így szólni még soha másikat nem hallottam...
-
Khm... Ne vedd sértésnek; de a GX600-as nem a legjobban sikerült modellje az MSI-nek
Én mondjuk szeretem, mert jó sokat javítottam már belőle
A másik, hogy a GX600 egy viszonylag vékony gép, kb. 6-7 cm átmérőjű kb 10 mm magas blower-el aminek egy 8600GT és egy Core melegét kellett kifújnia a gépből úgy hogy egy légcsatornán osztoztak:
Ez a cumi a mostani eladó EX623-asommal is. Raktam is bele egy plusz ventit, hogy az MXM modulra fújjon friss levegőt (ez -5 fokot "hozott")
-
válasz
FatalEror #36 üzenetére
Na igen!
Én is gamer-szörnyként árulom a GS9500-el szerelt misimet!
Hát igen, de W700 sem egy filigrán darab. Volt már nálam javításon. A konstrukciós kialakítása No1!
Háhá! Hogy görbül az ujja! Fogadjunk, hogy verte a víz, nehogy eldőljön. Aztán nincsen ember aki visszaállítja -
FatalEror
addikt
válasz
KillHates #34 üzenetére
Hát a kinézete hidegen hagy.
És mondták páran,hogy gyenge a proci stb,inkább nézegetném ezeket a gépeket aprón,mint a mostani "gamer vadállatokat" gt525m-el.(kinek nem inge nem veszi magára)
Mondjuk üzleti bemutatót tartani ciki vele
Hát ha üzleti manus lennék egyértelműen ThinkPad W700.
LAN-partin kifejezetten impresszív! (mondjuk amíg valaki be nem toppan egy AW 18X -el )
Jaj hagyuk má' ez piros lapot oszt mindenkinek. -
válasz
FatalEror #30 üzenetére
Toltam is a 663R-el egy jó ideig. Nagyon meg voltam elégedve vele, de kaptam egy céges G74SX-et és a misinek mennie kellett. Robi barátom vette meg anno babszemekért (i7-840QM,256SSD,16GB,460GTX= 289 ezer)... Egyébként sokan fikázzák a külseje miatt (többek között én is
) de élőben egészen vállalható. Mondjuk üzleti bemutatót tartani ciki vele, de LAN-partin kifejezetten impresszív! (mondjuk amíg valaki be nem toppan egy AW 18X -el
)
-
lujó55
addikt
így kell ezt csinálni kéremszépen!
most valami hasonlót szeretnék látni a HPtől, Delltől és Lenovotól is -
Cyberpunk
félisten
válasz
oliverkiss32 #26 üzenetére
Vissza menjél.
-
oliverkiss32
aktív tag
Must have!
-
sing1ep1ayer
őstag
Akár versenyt is rendezhetnénk, hogy tud-e valaki ennél bazáribb külsővel megáldott laptopot mutatni.
Kínai is lehet.
-
T_Stark
őstag
válasz
->Raizen<- #19 üzenetére
Nem kellett volna sokat visszaolvasni
[link]
-
Puma K
nagyúr
Ha gamer gép akkor csak Intel ráadásul főleg ha laptopról van szó... Az AMD GPU már jó.
-
FatalEror
addikt
Eyefinity mit is tud ezzel a "gyengusz" procival.
-
->Raizen<-
veterán
Kár hogy az a10-es amd cpu harmatgyenge!
-
Azért a hűtése nem gyenge:
Mondjuk ekkora turbinával könnyű:
-
tvse1995
senior tag
Nem gyenge gép, bár én soha nem láttam értelmét a gamer notiknak.
-
válasz
socialkiller #10 üzenetére
Igen, de abban még rendes hangrendszer van!! Én még úgy szólni laptopot nem hallottam mint a 660-asokat. (még a puccos NX90-es B&O szörnyet is lepipálta)
-
Hát ez tényleg nem "drága" ennyiért a tengeren túlon. Itt ebből euró lesz, meg áfa, plus a profit, 400 alatt nem lesz kapható.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Forma gyatra, de külsőleg még hagyjad is. Persze ha le van csukva.
-
bladegery
senior tag
válasz
socialkiller #10 üzenetére
Azzal pont nem volt baj
-
socialkiller
tag
Ez kívülről teljesen megegyezik az én MSI GX660-ammal
2 év alatt nulla design fejlődés
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Full HD-ben már VGA-limited van. Más procival sem kapsz több fps-t, mert a HD 7970M lesz a korlátozó tényező.
(#8) Cyberpunk: A játékosokat még mindig jobban érdekli a válaszidő. A többi 60-as G notit is ezzel szállítja az MSI. A jó válaszidejű IPS az nagyon drága. Olyan 16 ms-os megoldást lehetnek értékelhető árban beépíteni.
-
Janus27
tag
Hát, ilyen erős GPU mellé szerintem gyengusz lesz ez erősen visszafogott Trinity proci, nameg ha már ennyire csúcskategóriás a cucc akkor rakhattak volna bele ac-s wifit.
-
smkb
őstag
1200 $ és TN kijelző ... vicc... nem értem én ezt, mikor a kínai tablet gyártók 200 dollárért a 10 colos tabletjeikbe is IPS panelt raknak ráadásul egész korrektek azok a kijelzők. Hihetetlen hogy még mindig ilyen szutykokat tesznek egy notiba.
-
k4rL^
senior tag
KitGuru teszt a laptopról.
-
big-J
őstag
Inkább háromszor ennyiért egy mekkbúk, 630M -el
-
BoC1ka
senior tag
Mit is kapni itthon 275 ezer forintért
-
Cyberpunk
félisten
Nem rossz felszereltségű, de formára még mindig ronda szerintem. De ízlések és pofonok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged