- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Az én szobám, ahol van a gép kb 3 négyzetméter, de 4 nincs.
Ebben van a nagy gép asztalostul meg szék, egy szintetizátor állvánnyal, két gitár + egy erősítő, meg egy ágy persze. Elférek azért, ez a dolgozószobám, meg itt el lehet bújni a család többi tagja elől. Nekem hiányozna a nagy gép nyújtotta kényelem.
-
Draken
őstag
Én pl akárhogy is nézem, nem szarom a pénzt, de egy asztali gépet se tudok venni a kis lakásba, mivel nem akarom telezsúfolni a nagy nehezen széppé alakított nappalit. egy +asztal+monitor már sehova se férne el zsúfolás nélkül, a tv-re se hagyatkozhatok, mert azt meg nem csak én használom, tehát sajnos csak ez a lehetőség marad.. szívesebben vennék ilyen összegből inkább asztalit, kicsit időtállóbb és sokkal erősebb is..de ha nincs hely?
-
BoC1ka
senior tag
-
Cyberpunk
félisten
Igen én is jobban szeretek nagy gépen játszani úgy jó. De persze ez jó lehet a gazdagabbaknak, kik gyakran cipekednek lanpartyra, vagy olyan emberkének, ki sokat utazik. S vagy ha nem éri meg fenntartani mindenhol asztali gépet, vagy nem is tud. Annak ki nem nagyon változtat helyet értelem szerűen butaság egy ilyen.
Jó nekem van Vita az kiszolgál utazás alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lexus, Toyota topik
- Nintendo Switch 2
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 9430 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS TUF F15FX506 Gaming laptop Rtx 3060 i511400 alaplappal bontás
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged