- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
blaca83
őstag
Szerintem ezt a választ nem nekem kellett volna címezned, mert nem az 1200 dolláros árával van a bajom és különösképpen a 27%%-os Áfa-val sem.
A fő irányvonala a gondolatmenetnek az volt, hogy ennyi pénzért MINDIG asztalit építenék, hiába nem tudom könnyen szállítani DE élvezeti minőségben sosem fogja tudni azt nyújtani mind egy komoly asztali gép.
-
blaca83
őstag
válasz
atti_2010 #75 üzenetére
Én sem tartom valószínűnek, hogy laptopon "pötyögnék kicsiben" mikor sokkal élvezetesebben is tudok játszani az asztalin... Inkább akkor megoldja az ember a cipekedés-szállítás részét is!!!
Cyberpunk: Így van, csak az költsön ennyit rá aki ki is tudja használni vagy sz@rja a pénzt.
(már bocsánat)
Ráadásul a szervizelése- fejlesztése méregdrága és hatalmasat esik az ára egy év alatt.
Az asztalinál is van értékcsökkenés, de azt sokkal kisebb pénzből tudod fejlesztgetni. Ezek a csúcs "gamer" notik amiket pl: az Alienware is "szinte hozzád dob" potom 600 k és 1,5 millió forint közöttfél év múlva a töredékét sem érik....
Ha ennyit költenél asztalira az véleményem szerint sokkal inkább értékállóbb!
-
blaca83
őstag
válasz
stranger28 #72 üzenetére
Egyetértek....!
Az előző generációk árához viszonyítva szerintem olyan 400-450 k környékén lesz majd kapható MO.-on!
Évről évre "megcsodálom" az Msi és az Alienware "Gamer" notiait, de mindig arra a végleges következtetésre jutok, hogy ennyi pénzt sosem adnék egy laptopért....
Hiába a hordozhatóság és a nagy teljesítmény mint legfőbb pozitívom mégis úgy vagyok vele, hogy látványban és "élményben" nem tudja azt nyújtani, mint az asztali gépem + egy 24"-os monitor.
Valamint ha elutaznék akkor minek cipeljek magammal egy 20 kilós "sózsákot" amikor egy 3 kilós subnotebook-kal is tudok netezni és filmet nézni egyaránt.Kihasználhatóság-Ár-Érték arányban pedig végképp nem éri meg....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- War Thunder - MMO Combat Game
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Nyaralás topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest