- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamás9x
őstag
válasz
KillHates #59 üzenetére
ÁÁÁháÁÁÁ tudtam, hogy lennie kell valami hasonlónak
1000+1 köszönet érte
ha nem túl drága akkor veszek, ellenkező esetben a szomszéd nénike lehet varrna egyet nekem, ha szépen megkérem.
A desktop-alázó lassan ellaposodik, jönnek kifelé a kártyák agyba főbe, hála égnek még frissíthető akármeddig de egy 7970M hozza a mostani 460sli teljesítményét majdnem dupláját is. Remélhetőleg az áruk is csökken, így akárki benevezhet egy izmosabb játékos gépre. -
Tamás9x
őstag
válasz
KillHates #42 üzenetére
Görbülhetett is, de Sándornak alapból ilyen a keze.
Amikor kézbe kaptam (mivel nálam van ez a noti) 6 kiló műanyag és alu turmix. megspékelve egy adag nyákkal és rézzel. Nekem semmi bajom vele. De iszonyat idegesítő, hogy az efféle notiknak a magasságából adódóan nem kényelmes a használata szó szerint kispárnát kell elé tenni, hogy kényelmes legyen a játék -
BoC1ka
senior tag
válasz
KillHates #43 üzenetére
3 év gari alatt volt bill cserén, szokásos bal oldali zsanér/burkolat törés, alaplap csere. DE soha nem ment tönkre a GPU...megjárta Szibériát is
Ha kicsit megele lett csak kiraktam az ablakba ami belülről karcolta a -20 at nemhogy nyitva
Nagyon nagyon melegedett... Természetesen nem veszem sértésnek
Viszont! a turbo gomb az csak a CPU nak az órajelét emelte de a GPU-t sose ugye? sokan úgy árulták hogy arra is használatos, aztán lehet tévedek de a leírásokba sehol nem szerepelt csak processzor órajel emelés.
Hogy raktál plusz ventit egy laptopba? erre nagyon kíváncsi lennék
-
FatalEror
addikt
válasz
KillHates #34 üzenetére
Hát a kinézete hidegen hagy.
És mondták páran,hogy gyenge a proci stb,inkább nézegetném ezeket a gépeket aprón,mint a mostani "gamer vadállatokat" gt525m-el.(kinek nem inge nem veszi magára)
Mondjuk üzleti bemutatót tartani ciki vele
Hát ha üzleti manus lennék egyértelműen ThinkPad W700.
LAN-partin kifejezetten impresszív! (mondjuk amíg valaki be nem toppan egy AW 18X -el )
Jaj hagyuk má' ez piros lapot oszt mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 9430 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS TUF F15FX506 Gaming laptop Rtx 3060 i511400 alaplappal bontás
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest