Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Az LG-ről is lehúztuk a vizes lepedőt, amikor megosztotta a világot, és csökkentett funkciókkal adogatta a telóit errefelé. Azokról is lehúzzuk a vizes lepedőt, akik egy adott árkategóriában nem a megfelelő SoC-vel jönnek. Akkor a Samsung miért lenne kivétel?
Arról nem is beszélve, ha jobb kiszerelésben olcsóbban, vagy apróbb kihagyással feleannyiért máshol is árulja.
A Samsungnak évekig volt pofája regisztrációhoz kötni a második évet gari ügyben. Ezért miért nem kaptak büntetést? 2 év garival árulták a terméket, de a másodikat csak akkor kaptad meg, ha regisztráltad.Természetesen Huawei-nél is találunk érdekességeket (P9 frissítési kifogás, mekkora lol volt, kamu kameraképek, Honor telefonok bizonytalan frissítése). Vissza kellett tennem P20-ra az EMUI 8.1-et, mivel a 9.1 az hulladék. Elvesztettem pár funkciót, visszanyertem a stabilitást, és az akkuidőt. Természetesen a 10-et már nem is várom, mivel nem gondolom, hogy jobb lesz, mint a 9.1. Nálam kiesett a Samsung a hülyeségei miatt. Ha kiesik a Huawei a vacak szoftvere miatt, akkor leszek bajban. Ott a HMD Nokia, ami hát karcsú picit, meg letértek arról az útról, amin leindultak, de még elmennek. Xiaomi nem kell még, köszönöm. Aztán ennyi.
Természetesen örültem a versenynek, amit a Samsung és a Huawei csinált, márkák estek ki miattuk, aztán itt van 2020, és gyakorlatilag egyik sem felel meg már.
Schuler888 bocsánat, kicsit elragadtattam magam. Természetesen visszavonom azt, amit fentebb írtam.
-
janeszgol
félisten
Én is, de most nem engedhetek meg magamnak 100k kiadást a Lite-ra, pedig szívesen megvenném. Talán a Lite E, de az még nincs a szolgáltatóknál. Májusban hosszabítok, egyelőre ezeket néztem ki: P Smart Z (30k), Honor 10 Lite (29k), Nokia 4.2 (20k). Nokia 7.1 (40k). A P40 Lite E ha lenne 30-40 körül, akkor megvenném.
-
dutrás
őstag
A HMS is kezd elég jó lenni. Még az AG-t kell felpumpálni.
Épp tegnap bogarásztam és rengeteg játék került fel mostanában. Alkalmazás is egyre több. Face meg ilyenek hivatalos letöltő linkel telepíthetőek. Nem csodálkoznék ha kissebb lenne a visszaesés a vártnál.
Gondolom a Proban gondolkozol. A fotózásban adok a véleményedre így kíváncsi is vagyok hogy mi a fejlemény. -
7Heads Drago
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged