- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
hangyász2
aktív tag
válasz
janeszgol #107 üzenetére
Én a Huaweiről is lehúzom, több okból is. Hiába vannak 2011 óta eszközeim tőlük, 5-6 éve, nem vagyok elfogult. Nincs olyan kötődésem, mint mondjuk a Nokiához vagy akár a Moto G-mhez volt. Azért veszem, mert Telekomnál minden évben vannak kiárusításban, és nagyjából tök ingyen cserélem őket, de már kerestem is rajta. Középkategóriát. Ez a Nova 5T kifejezetten ajándék 39-kért (52-ért).
Visszatérve a SOC-re. Pl. a Kirin 710 hiába volt relatíve erős CPU, azért a GPU nem az igazi, de legfőképpen a BT 4.2 durva. 2018-ban is, de főleg ma, mikor még mindig adnak ki vele telefont, némileg persze kényszerből. Nyilván lehet együtt élni ezekkel, de na.
Vagy nincs Galileo se. A 659-et meg pofátlanul sokáig húzták, főleg egy P20 Lite-hoz volt kellemetlen.
Vagy rettentően ciki a frissítési metódusuk. Nem a update-ek kiadása elsősorban, hanem a kiadott buildek OTA kiszórása- HiCare, HiSuite, frissítő tök random dobálja több hónapos eltéréssel ugyanazon a telefonon. Egyidőben egy helyen vett készülékeknél ugyanez. Sőt, vannak olyan telók, amelyek végleg beragadnak adott ROM-on. A hivatalos válasz mindig a IMEI-halandzsa, és hogy várj. A németeknél egyébként megmondják a határidőt, és ha nem kapod meg, felrakják ők. Továbbra sem értem, ha márt zárt BL, miért nem lehet gyári ROM-ot letölteni, és felrakni.Ja, és egyébként nekem nem nagyon tűnt fel, hogy komolyabb probléma volna magával a ROM-okkal, akár az EMUI-val, szoktam is nagyokat nézni topikokban. Igaz, egy-két éve legyalulom Huawei launchert, és Novát használok.
-
hangyász2
aktív tag
válasz
janeszgol #89 üzenetére
Most vettem 39-ért Nova 5T-t Telekomnál.
Előfizetési díjjal együtt 52-ért.
doooo
Exynost vs Kirin? Nézz már meg egy S10+ vs Nova 5T tesztet.
Na hagyjállógva.
Meg ha egy almás mondogatná, azt mondom, jól van. Évek óta még a Snapi is csak kullog utánuk, na de az Exynos...
Ráadásul a Huawei belerakja az eggyel korábbi flagship SOC-ot középkategóriába, így olcsón ad jó telókat. Honor 20 körberöhögi pl. A70-et. Nyilván nem amoled,, nem IP68 stb. de akkor is.
-
doooo
veterán
válasz
janeszgol #78 üzenetére
Örül valaki ennek vagy sem, ez van.
Egyébként a Kirin évtizeden átívelő lemaradása miért nem tántorított el a Huaweitől? Úgy mellesleg... Most is le van maradva, minden kategóriában. Azért nem, mert abból mindenhol csak egy verzió van? Mert egyedül ez lenne félig-meddig elfogadható érv a kettős mérce vádjával szemben. De ez sem igazán logikus, hisz bánja a fene hány verzió van, ha akkor is elmarad a csúcs Snapitól (és még általában az Exynostól is, még most is, pedig az idén igazán kaotikus lett a "verseny").
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Philips LCD és LED TV-k
- Mobil flották
- Steam Deck
- TCL LCD és LED TV-k
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Cyberpunk 2077
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest