Új hozzászólás Aktív témák
-
desolator
senior tag
Szemereszedet hazugság! Mi az, hogy nem mi vagyunk a legdrágább piac??
Mostanában annyit járok dolgozni, hogy kezd lassan az ivás rovására menni...
-
-
boncser
aktív tag
négy magos, nem két magos
-
Kand Úr
csendes tag
Lelki szemeim előtt látom, amint tapossák egymást a népek, csak hogy előrendelhessék....
Nem tudom meg lehet-e ismételni még egyszer az 520 sikerét. -
M5Norbi
őstag
Ez jó kérdés
Mindenesetre ez elég korrekt lett. Nem is tudnám megindokolni hogy ha Wp-s telót akarnék miért vegyem ez helyett a kétszer ennyibe kerülőt.
Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
-
satz18
őstag
A dual simes hiánypótló, a szimplás az értelmetlen. Ezért az összegért tavaly csúcsmodellt lehet venni, sőt még olcsóbban. Ha 30k alá megy az ára, és pl htc 8x- et már nem lehet majd kapni, akkor lesz szerintem értelme a telónak.
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
Воланд
titán
Hands-on: Nokia Lumia 630/635 review
"The Nokia Lumia 630 will be available in May for €119 (£100), the Lumia 635 will be available in July for €149 (£125)."
ez se rossz ar, hogy ha valos.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
babkukta
senior tag
Hát, nekem ez nem jön be...
Üdvözlettel, Tibi
-
Bogyi007
veterán
Powering the Lumia 630/635 is the
1.2GHz quad-core Qualcomm
Snapdragon 400 processor and
there's 512MB of RAM.Ha jól értelmezem voltaképpen ezzel tud többet a 625-nél viszont itt meg nincs autofokusz.
Nem tudom hogy várjak erre a telóra vagy vegyem meg a 625-öt?
A 625 nekem vodánál 3000 ft lenne elvileg Go+ csomagban, ez meg elvileg nyárra jön hozzájuk, de egyenlőre ismeretlen hogy milyen árban.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
vince
őstag
Autófókusz van, led villanó nincs.
woland köszi a linket, eddig abban a hitben éltem, hogy a Lumia 635 a 630 dual sim változata
mentségemre szóljon, hogy ha jól emlékszem, a pletykák erről szóltak[ Szerkesztve ]
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
630-tol egy picit többet vártam, legalább egy led villanot kapott volna
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
desolator
senior tag
Megcsinálhatnánk már végre a 820 utódját is..
Mostanában annyit járok dolgozni, hogy kezd lassan az ivás rovására menni...
-
nobela
senior tag
Sikerült a kamera gombot is lehagyni - ez már tényleg pitiáner húzás...
ÁRESÉS!!! Bluesound NODE N130 magyar garanciával eladó. 139.900.-
-
DaveJr
őstag
válasz Luck Dragon #14 üzenetére
Szerintem a Nokia csúsztatni fogja egy kategóriával lentebb a telefonjait. Legalábbis ezt gyanítom az új készüékeket látva:
520 -> 630
820 -> 930 (bár itt rezeg a léc)Szerinem fog érkezni egy 730as nem sokára ami a 620as közvetlen utódjának lesz tekinthető. Legalábbis az eddig megjelent dolgok és árak láttán erre következtetek. Aztán meglátjuk, hogy bejön-e. De előre szólok hogy lottószámokat nem tudok mondani
Isten és a programozók versenyt futnak egymással. A programozók egyre hülyebiztosabb programokat készítenek, Isten pedig egyre hülyébb embereket.
-
titko
tag
Nekem egy kis megnyugvást jelent ez a hír. 520 tulajként kezdtem egy kicsit aggódni, hogy a 8.1 512 rammal kicsi lesz, de így már bizakodom
-
halkow
őstag
akkor mégse 4 magos
ez akkor is sok érte szerintemAlcatel onetouch idol2s the king
-
vince
őstag
A Nokia szerint az [link]
Processor
Processor name: Snapdragon 400
Processor type: Quad-core 1.2GHz"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
dreamdancer
őstag
Ennél a telónál a Lumia 525 is jobb választás, az 1 GB RAM fontosabb, mint a valamivel erősebb proci, és ott van még az exponálógomb is. Mármint az L525-ön.
Nem is értem ezt az egészet így miért.
Nem a lényeg a fontos.
-
benczeb
aktív tag
válasz dreamdancer #27 üzenetére
Egyet kell, h értsek. Már a WP alapú készülékeknél is praktikus lenne, ha 512 MB RAM-nál többet adnának.
-
BatchMan
senior tag
Neten ilyet lehet találni:
Nokia Lumia 725 All Specifications and Features
Display: 5-inch (540×960 pixels) qHD with ClearBlack and Gorilla Glass
Processor 1.5 GHz dual-core Qualcomm Krait-processor
Windows 8.1 OS
Camera 6.7 MP PureView Camera, 1.2 Secondary Camera
LED flash and 1080P video recording at 30fps
RAM 1GB RAM
Memory 8GB inbuilt memory | 64GB expandable memory with MicroSD card
Connectivity 3G, WiFi a/b/g/n, WiFi direct, Bluetooth, NFC, USB
Dimensions 9 mm x 67.5 mm x 127.9 mm
Battery 2000mAh Battery giving 13 hours of Talktime
Other Specs Accelerometer,G-sensor -
nightshadow
veterán
A Microsoft felfedte a Lumia 520 titkát, A leggyengébb hardverekre fejlesztenek, és csak utána optimalizálnak az erősebbekre
A jelenlegi piacon a Windows Phone az egyetlen, amelyik minden hardverrel jól teljesít. A legalsó kategóriás Lumia 520/620-tól a legújabb Lumia 930-ig már bizonyított mindenféle felbontáson és vason. Természetesen ez nem véletlen, és amikor Neowin munkatársa a BUILD alkalmából eltöltött néhány napot a Microsoft Windows Phone csapatánál, egy kis betekintést kapott ebbe a folyamatba, aminek révén rájött, mi ennek a titka.
A dolog lényege, hogy a fejlesztők alsó kategóriás hardvereket kapnak a fejlesztéshez, és itt nem arról van szó, hogy egyes tesztekhez, vagy bizonyos alkalmakra. Szó nincs erről. Folyamatosan a leggyengébb eszközöket kell használniuk, hogy megbizonyosodjanak arról, azokon tökéletesen elfut a rendszer. Erősebbekkel is tesztelik, de addig nincs továbblépés, amíg a gyengébbeken nem muzsikál megfelelően.
A dolog logikája valahol magától értetődő: könnyebb felfelé skálázni a teljesítményt, mint lefelé, és ez a magyarázat a korábban feszegetett jelenségre. A Microsoft az alsó kategóriákra fejleszt és a felsőkre optimalizál, így érve el azt, hogy mind a drágább, mind a legolcsóbb készülékek olyan felhasználói élményt nyújtanak, amelyre joggal lehetnek büszkék, ellentétben például a legnagyobb konkurens olcsó készülékeivel.
Akár az alacsony árszegmensben elért sikerekre, akár a BUILD-en bejelentett Lumia 630-ra gondolunk is, nyilvánvaló hogy a Microsoft és a Nokia is szeretné tartani az irányt. Ha ehhez hozzávesszük, hogy a Windows Phone 8.1-gyel nem, hogy nőtt volna a hardver- és felbontásigény, hanem éppenséggel csökkent, egyértelmű, hogy a Microsoft a tőle telhető módon igyekszik minél kevésbé különbséget tenni gyengébb és erősebb telefonok között. forrás: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Sztbeni
őstag
Ez már nem feltétlen igaz, hogy az orosz piac drága. Pár éve még az volt.
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
KukliN
csendes tag
Inkább Lumia 525...
-
afk22
tag
"The Nokia Lumia 630 will be available in May for €119 (£100), the Lumia 635 will be available in July for €149 (£125)."
Ha siman atszamitjuk akkor 36eFt. Tehat ugy nez ki ez arban inkabb az 520-as utoda... Kerdes mi lesz az 520-asbol... meg olcsobb????
-
Paul119
addikt
Cortex a7 jupii ..ja nem
" jelenlegi piacon a Windows Phone az egyetlen, amelyik minden hardverrel jól teljesít." Nem kotekedes de azt nem neveznem annak mikor a csont ures 520 mire bekapcsol addig a g2m vagy a z1 ennyi ido alatt kb 2x :/
[ Szerkesztve ]
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
SsPL711
őstag
Te azon méred le a felhasználói élményt, hogy mennyi idő alatt kapcsol be?
Nálam ez a felhasználási módozat elég ritkán fordul elő.
A BB-m meg kétszer annyi idő alatt indul el mint a 620-as.Inkább arról mesélj, hogy a Z1 vagy a G2 mennyivel gyorsabb miután elindultak az 520-hoz képest?
Azt aláírom, hogy bizonyos hardverigényes alkalmazások biztos gyorsabban indulnak el a Z1-en vagy a G2-őn, mint az 520-on, de nekem az a 30 másodperc nem oszt nem szoroz.
De inkább majd egy 4magos WP-t hasonlíts össze a nevezett Droidokkal.
Mert így az 520-hoz viszonyítani nem igazán fair, olyan mintha suzuki swift-hez hasonlítanád a ferrárit.[ Szerkesztve ]
Honor M6P, Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
-
SsPL711
őstag
520-as nincs, de 620-as van a családban.
Az eddigi nem csúcs droidjaimhoz képest a WP smooth-sága győzött, és nem nagyon szokott belassulni ellenben a droidok (amik nekem voltak eddig)
Tegnap nyomogattam épp g2-őt, nem rossz, tetszik.Honor M6P, Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
SsPL711
őstag
GSM boltokkal nincs tapasztalatom és azt mondanám, hogy szerencsére, azok alapján amiket a fórumokon olvasok. Nem beszélve a garanciáról, meg a szürke importos függetlenített meg a refurbished telefonokról amiket újnak értékesítenek.
[ Szerkesztve ]
Honor M6P, Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
Paul119
addikt
Vannak kozottuk rendesek nekem is onnan van a g2 es meglepetesemre gyari garival kaptam de az l9emet is sikerult be aztatni egy elegge vad buliban,es ingyen meg csinaltak ( mar amennyire ilyenkor lehet )
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
AMD Power
titán
Ő fogja váltani nálam az 520-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- APPLE Iphone SE 3 (2022) 128gb KÉK akku 83%
- APPLE Iphone SE 2 (2020) 64gb SZÜRKE akku 81%,84%,85%
- APPLE Iphone 12 64gb FEKETE akku: 86%
- BONTATLAN Új Iphone 12 64-128GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL ÁTVEHETŐ.
- Apple iPhone 15 Pro 1TB - Makulátlan, Apple grancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest