Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SsPL711
őstag
GSM boltokkal nincs tapasztalatom és azt mondanám, hogy szerencsére, azok alapján amiket a fórumokon olvasok. Nem beszélve a garanciáról, meg a szürke importos függetlenített meg a refurbished telefonokról amiket újnak értékesítenek.
[ Szerkesztve ]
Honor M6P, Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
SsPL711
őstag
520-as nincs, de 620-as van a családban.
Az eddigi nem csúcs droidjaimhoz képest a WP smooth-sága győzött, és nem nagyon szokott belassulni ellenben a droidok (amik nekem voltak eddig)
Tegnap nyomogattam épp g2-őt, nem rossz, tetszik.Honor M6P, Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
SsPL711
őstag
Te azon méred le a felhasználói élményt, hogy mennyi idő alatt kapcsol be?
Nálam ez a felhasználási módozat elég ritkán fordul elő.
A BB-m meg kétszer annyi idő alatt indul el mint a 620-as.Inkább arról mesélj, hogy a Z1 vagy a G2 mennyivel gyorsabb miután elindultak az 520-hoz képest?
Azt aláírom, hogy bizonyos hardverigényes alkalmazások biztos gyorsabban indulnak el a Z1-en vagy a G2-őn, mint az 520-on, de nekem az a 30 másodperc nem oszt nem szoroz.
De inkább majd egy 4magos WP-t hasonlíts össze a nevezett Droidokkal.
Mert így az 520-hoz viszonyítani nem igazán fair, olyan mintha suzuki swift-hez hasonlítanád a ferrárit.[ Szerkesztve ]
Honor M6P, Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest