- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
cqr
aktív tag
Ebben a topikban nyugodtan lehet neki, nem?
Amúgy mintha pont tegnap panaszkodott madgie, hogy bezzeg minden apple topikban megjelennek a "fikaboyok"... még szerencse, hogy androidosokban kevésbé..
#44:
Engem rohadtul nem érdekel, hogy 0,2mm-el lett vékonyabb a tab, csak az zavar, hogy mindezt az iPad 2 megjelenése után tették, ebből is látszik, hogy ki követ kit.Azt reklámozták, hogy az övék a legvékonyabb.. erre nem.. erre újratervezték. Ha most a motorola ad ki vékonyabbat akkor is valsz újratervezik. Most az egy dolog, hogy ennyire nem szereted a samut, de ne hagyd hogy a gyűlölet elvakítson! : dddd
-
David75
őstag
válasz
Mr.Csizmás #20 üzenetére
Az ipad-nél se érdekel ez a miniméter mánia.
-
telya
aktív tag
-
hohoo
senior tag
Igen mindenki csak az applet másolja, senkinek sincs semmi önálló gondolata. Már a 80-as években az analóg mobil is az iphone-t másoltá úgy ahogy tudták akkoriban. Sőt 4 ezer éve a téglakészítők is az iphone alakját másolták, mert az istenek megmutatták neki a jövőt aminél jobbat senki sem tud. Az űr is az apple fekete színét másolja, ezen kívül a nap fehér fénytartománya is apple másolat, sőt az összes autó (hiszen fémet használnak a karosszériában ami köztudottan apple újítás).
Az apple mindennél mindig előbb volt, ami az apple cuccban van az mind 100%-os újdonság igazából másoknak ismeretlen tudományokra alapszanak az apple cuccok, és antianyagból állnak. Az ősrobbanás első anyagdarabkája az iphone-volt, és az ipad. Ezek fúziójából alakult ki az 3gs, 4, és az ipad2 is. Ezek végtermékéből pedig minden más a világegyetemben, ami persze közel sem lehet olyan kifinomult, fenomenális és fantasztikusan gördülékeny mint az elsők vagyis az apple részecskék.
-
Tim82
félisten
A vékonyság és sima felületű hátlap együtt csak szerintem nehezíti meg elég komolyan egy tablet fogását? Tegnap vettem egy első generációs Galaxy Tab-et és kifejezetten örülök a ~ 1 cm-es vastagságának.
-
hohoo
senior tag
megjósolták
[link]
-
bigand77
tag
válasz
Black Dragon #22 üzenetére
Úgy látszik, hogy a Samu nem jött még rá, hogy előre marketingelni hónapokig, hogy legvékonyabb meg legkönnyebb, meg egyéb fizikai paraméterek, nem menő, tekintve, hogy nem csak az Apple, hanem bárki megfejelhette vna őket hirtelen. Ellenben szerintem az az igazi pofátlanság, hogy a samu szinte az egész termékpalettát próbálja másolni (MBA, iphone- az SGS 1 komplett 3G/S klón volt, iPod), ki vesz 1 ilyen cégtől bármit is, akiknek egy eredeti gondolata sincs? (M$ szindróma). Én biztos nem. Persze, lopni nem szégyen, ha vki jól csinálja, de ez annyira etikátlan amit csinálnak, hogy rosszul vagyok tőle. Az apple helyében rég lepereltem vna a nadrágjukat, csak eddig ugye nem lehetett, mert a samu szállított nekik.
-
telya
aktív tag
rip ipad2.
-
Black Dragon
addikt
De itt rejlik a lényeg. Az Apple hatására csinálták ezt, tehát az ő pofájukba akartak köpni, mert kiadták volna a másikat is, de az iPad 2 hatására csinálták újra az egészet. Nem tudom, de ha így állunk hozzá a dolgokhoz, akkor az Apple a következő hónapban meg kidobja az iPad 2.1-et és az 0,3214561325688731mm-el lesz vékonyabb, és 8.75613546136 grammal lesz könnyebb. Nyilván a Samu is látta, hogy ha az előzőt dobták volna ki, akkor b@szhatták volna, ezért ennek hatására csinálták újra. Szóval mi is a lényeg, az hogy az Apple-höz zárkóznak fel, de nem alkotnak nagyot.
-
Varszegig
veterán
válasz
Black Dragon #10 üzenetére
A Nokiát rugdosni már ciki, így most nekimennek az applenek...
-
Gengi
senior tag
válasz
Hát igen nem várták meg a termék ciklus végét. Ez egy kemény sport brutálisan gyorsan reagálnak a piacra.
"Ők nem is arra utaznak, hogy jók legyenek, csak hogy elverjék az Applet, más nem számít."
Ha nem csinálnak jó terméket nem sikerülhet. Mindig csak jobbat akarnak csinálni.
-
hohoo
senior tag
Lassan úgy fognak törni ezek a cuccok mint a sajtostallér.
Már látom is ahogy bejelenti steve jobs: "fenomenális fantasztikus nem e világi hihetetlen technológiai áttörés, az ipad 3 már 1N erőhatásra új törik ketté mint egy ropi, és ez olyan menő! Ha nincs ilyened egy darab kula vagy!" -
marmil
csendes tag
Szerintem nem kell ezen ennyire kiakadni. Szerintem is teljesen mindegy, hogy 8 vagy 9 mm valami, ha így is, úgy is tök könnyű és könnyen használható az egész. Viszont a Samsung bejelentette,hogy készülnek a legvékonyabb tablettel, kijött az iPad 2, az vékonyabb lett, erre levékonyították a sajátjukat. Ennyi. Ha valami baj van akkor inkább szapuljátok a lassú frissítésekért (ami elvileg most megváltozik majd) a műanyagért, vagy fene tudja hogy miért a Samsungot, de most ezen vagytok felháborodva? lol ^^
-
frenetik
tag
ne felejtsük el a 0,4 inch-csel nagyobb kijelzőt és a jobb felbontást.
nem szeretem a megszálott apple rajongókat. lehet lelkesedni a cuccokért, de felesleges minden mást fikázni.
a samsung elkezdte promózni a 10.1-et azzal, hogy a legvékonyabb és legkönnyebb. kijött az ipad2, jobbak voltak a paraméterei. a samsung mérnökök összedobták egy hónap alatt a még vékonyabb, még könnyebb 10.1-et. asszem, ez se kis teljesítmény. -
D@niel
addikt
válasz
Én azt vettem észre, hogy mennyire beharangozták a "világ legvékonyabb tabletje" dumát, hogy mire kijött az iPad2 és vékonyabb lett, valahogy kötelességük volt dolgozni az ügyön.
Meg persze én azt is gondoltam, hogy nem elsősorban az apple-nek akarnak visszabökni, hanem a piac felé is kihúzni magukat, hogy övék a legvékonyabb, még egy dolog, amiért opció lehet sokaknak a samsung tábla a többi mellett.
Sokakat nem érdekel, hogy mi mennyire vékony, én azt mondom: jó dolog ez, így tovább (ameddig nem vágja a kezem).
-
LordTech
tag
Annyira imádom, mikor az Apple fanboyok rákattannak a vékonysági témára, már az az érzetem van, hogy irigyek, hanem meg miért beszélnének róla...
-
rep3at
őstag
válasz
Ebben sajnos egyet kell hogy értsek.
-
D@niel
addikt
válasz
Totheground #9 üzenetére
Az a gond, hogy mindenki csak önmagában nézi ezt a 0,2mm minuszt. Azt pedig kevesen, hogy 8-9mm vékonyságú cuccokról beszélünk, meg ugye a verseny, hogy vékonyabb legyen. 0,1mm pofátlanság lett volna, ezért jött a 0.2.
Szerintem sokan azt hiszik semmiség ez a fogyás, pedig nem könnyű egy ilyen vastagságú cuccról ennyit lefaragni. Az apple-nak van tapasztalata e téren (MBA) amit jól kamatoztat az iPhone4-nél is, a samsungnak ez még ismeretlen terület, jól látszik a galaxy s II, omnia7, infuse 4g, hasonló újdonságok is szépen vékonyodnak.
-
Black Dragon
addikt
Az a gond, hogy ha ezt akkor tennék, amikor az iPad 2 nem lett volna kint, és fittogtatják, hogy milyen vékony, akkor azt mondom ok. De így, hogy látszik, hogy direkte csinálták, hogy csak azért is az orruk alá dörgöljük azt a -0,2mm-t, és a -8 grammot, azért ez kicsit undorító, és ezért csak gratulálni tudok nekik. Ők nem is arra utaznak, hogy jók legyenek, csak hogy elverjék az Applet, más nem számít.
-
Totheground
addikt
O wow, 8 gramm és 0,2 mm?
-
szilagyiv
senior tag
A lépés hátterében egyértelműen az áll, hogy az Apple ne állíthassa nagyképűen, hogy övéké a világ legvékonyabb és legkönnyebb 10"-os táblája. Samuék minden paraméterben rávertek Almáékra, kivéve a használhatóságot
-
Gengi
senior tag
Ez csak egy érdekes paraméter. De most ha Jobs kiemeli ezt a prezentációiban akkor más miért ne tehetné? (Ők is versenyeznek mindenkivel és mindenki velük)
A vékonyság és súlycsökkenés sok esetben egyenlő a költséghatékonysággal. Sok ismerősöm azzal foglalkozik ,hogy fúrókban minél kevesebb cucc legyen. (1-2 gramm-mal kevesebb rész éves szinten több millió )
-
hito
nagyúr
Majd jön az, hogy a kijelző meg 3D-s lesz, de maga a gép már csak 2D-s
-
sagesz93
addikt
ezaaz kisebb lett!!!!!
-
David75
őstag
Komolyan a karcsúságon kell versenyezni?
-
AS
félisten
Képen a Vodás 10.1 van...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Várhatóan június 8-án debütál a konkurens modelleknél is vékonyabbra faragott Samsung Galaxy Tab 10.1.
- Cyberpunk 2077
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politikai mémek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest