- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigand77
tag
válasz
Black Dragon #22 üzenetére
Úgy látszik, hogy a Samu nem jött még rá, hogy előre marketingelni hónapokig, hogy legvékonyabb meg legkönnyebb, meg egyéb fizikai paraméterek, nem menő, tekintve, hogy nem csak az Apple, hanem bárki megfejelhette vna őket hirtelen. Ellenben szerintem az az igazi pofátlanság, hogy a samu szinte az egész termékpalettát próbálja másolni (MBA, iphone- az SGS 1 komplett 3G/S klón volt, iPod), ki vesz 1 ilyen cégtől bármit is, akiknek egy eredeti gondolata sincs? (M$ szindróma). Én biztos nem. Persze, lopni nem szégyen, ha vki jól csinálja, de ez annyira etikátlan amit csinálnak, hogy rosszul vagyok tőle. Az apple helyében rég lepereltem vna a nadrágjukat, csak eddig ugye nem lehetett, mert a samu szállított nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest