- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AS
félisten
válasz
Black Dragon #55 üzenetére
3.1 majd jön rá. + Asus, és Acer Tabletekre nyáron. Ezt nyilatkozták a gyártok.
-
bigand77
tag
válasz
Black Dragon #22 üzenetére
Úgy látszik, hogy a Samu nem jött még rá, hogy előre marketingelni hónapokig, hogy legvékonyabb meg legkönnyebb, meg egyéb fizikai paraméterek, nem menő, tekintve, hogy nem csak az Apple, hanem bárki megfejelhette vna őket hirtelen. Ellenben szerintem az az igazi pofátlanság, hogy a samu szinte az egész termékpalettát próbálja másolni (MBA, iphone- az SGS 1 komplett 3G/S klón volt, iPod), ki vesz 1 ilyen cégtől bármit is, akiknek egy eredeti gondolata sincs? (M$ szindróma). Én biztos nem. Persze, lopni nem szégyen, ha vki jól csinálja, de ez annyira etikátlan amit csinálnak, hogy rosszul vagyok tőle. Az apple helyében rég lepereltem vna a nadrágjukat, csak eddig ugye nem lehetett, mert a samu szállított nekik.
-
Varszegig
veterán
válasz
Black Dragon #10 üzenetére
A Nokiát rugdosni már ciki, így most nekimennek az applenek...
-
Gengi
senior tag
válasz
Hát igen nem várták meg a termék ciklus végét. Ez egy kemény sport brutálisan gyorsan reagálnak a piacra.
"Ők nem is arra utaznak, hogy jók legyenek, csak hogy elverjék az Applet, más nem számít."
Ha nem csinálnak jó terméket nem sikerülhet. Mindig csak jobbat akarnak csinálni.
-
D@niel
addikt
válasz
Én azt vettem észre, hogy mennyire beharangozták a "világ legvékonyabb tabletje" dumát, hogy mire kijött az iPad2 és vékonyabb lett, valahogy kötelességük volt dolgozni az ügyön.
Meg persze én azt is gondoltam, hogy nem elsősorban az apple-nek akarnak visszabökni, hanem a piac felé is kihúzni magukat, hogy övék a legvékonyabb, még egy dolog, amiért opció lehet sokaknak a samsung tábla a többi mellett.
Sokakat nem érdekel, hogy mi mennyire vékony, én azt mondom: jó dolog ez, így tovább (ameddig nem vágja a kezem).
-
rep3at
őstag
válasz
Ebben sajnos egyet kell hogy értsek.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Várhatóan június 8-án debütál a konkurens modelleknél is vékonyabbra faragott Samsung Galaxy Tab 10.1.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest