- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
AS
félisten
PLS kijelzővel durván odavág
Első Unbox videó:
link
Másik meg hogy van divix támogatás... Meg pár extra dolog. És persze gyors is. -
yamshee
tag
Hi,
Én maradtam a TAB-nál, 923 USD-ért Las Vegasban(Ebay) vettem egy 10.1 Google i/o verziót.
A neten lévő tesztek alapján az uj UI-val és a 3.1-vel nagyon szépen muzsikál.
Ha jól láttam már a 3.1-es frissítés is kint van a neten.
Nagyobb fényerejű a kijelzője és nagyobb felbontású is mint a IPAD2-nek.
Van benne 3G/4G modem! Ezekben egyértelműen veri az IPAD2-t.
Majd referálok milyen....
Üdv
Yam -
ttt1
őstag
Sztem is 3G-vel az igazi ugy adja a mobilitás érzését(mondjuk nekem usb stickbe lekezeli szépen) ami 1 fokkal jobb mindha nem lenne...
-
ttt1
őstag
Én azt nem tudom megérteni a kettő miért is nem fér meg egymás mellett?Az almásoknak miért kell fikázni a droidosokat és viszont. Aki szeretne gördülékeny rendszert és nem szeretne kilógni a sorból(és erre még hajlandó is 2x annyit kiadni) az tegye. Jó tab esetében nem biztos,hogy kijön a 2x szoró(mert mindenki nagyot akar szakítani az elején).De rendre 16 GB1 £399.00 32 GB £479.00 64 GB1 £559.00 a wifi only verzió 120-145-170 e a 3G-s 400tól kezdődik. 120 e ft most mai árfolyamon 645-773 és 912 dollár ami még így is távol esik a 400-500as árazástól...(gyak majd 2x-ese )..A legdrágább 64-es 3G-s pedig 1070 dollár ami nem kis összeg
Akinek meg jó az olcsóbb és 1-2x megakadós rendszer feleannyiért az meg azt válassza ..
-
talamasca
senior tag
Hogy OnTopic maradjak, kérdezem, hogy ez a vékonyabb Tab mivel tud többet az eredeti daginál?
Közben rájöttem, hogy felesleges azon vitázni, hogy ki másolt kiről.
Egyértelmű, hogy a Samsung másolta a vastag Tabot a vékonnyal! -
Xero
nagyúr
Maradjunk annyiban, hogy a jelen felmérések szerint az Apple az egyik, ha nem a legértékesebb brand. Az Apple brand jelenlegi becsült értéke 150000M usd körül van, a Samsungé 12000M usd magasságában. Azért itt csúnyán van egy 10-es szorzó.
(szerk: Ha szemét akarnék lenni azt mondanám, hogy a Samutól még a Tesco brand is kétszer többet ér. Viszont ezek szigorúan csak a brandek, tehát nem az infrastruktúra stb stb.)
Ha az Apple anno nem jár nyitott szemmel, akkor lehet hogy ma nem lenne gui , nem lenne egér , még mindíg stylussal nyomkodnád az okostelefonodat és mobil zenei piac( később az azt kiszolgáló music és app store) sem ott tartana ahol. Sok ezek közül létezett, de vagy nagyon kiforratlan volt, vagy egyszerűen semmi fantáziát nem láttak benne mások, de Jobsék mégis sikerre vitték.
Arról nem is szólva, hogy szinte biztosra veszem, hogy a Galaxy Tab sem létezne, ha nincs az Apple. -
electro123
csendes tag
Ilyeneket mikor fognak majd "lekoppintani" ? ilyenekre lennék már vevő, nem ezekre az ósdi kulákra amik apple meg samsung név alatt futnak
[link] -
electro123
csendes tag
Emberek, mindenki mindenkiről másol, ez az élet rendje, erről szól a fáma, az autógyártók is egymásról koppintanak, vannak olyan lexusok amik bmw - k és vannak olyan volkswagenek amik bently - k meg vannak olyan volkswagenek is amik bugattik és vannak olyan lamborghinik amik audik, nem értem, az összes tablet ugyanúgy néz ki szerintem, ugyanolyan alakúak, az, hogy most 8 miliméterrel kevesebb és az utolsó két hétben jött ki, hogy megelőzze az ipadot, kb olyan mintha a volkswagen kinyomná a renault clio ellen a volkswagen golf face lift változatát és kit érdekel??? lényeg, hogy nekünk jó, mindig újak jönnek ki, mindig mindenki rátesz vagy próbál rátenni egy lapáttal a másikra még ha nem is tud, kit érdekel? inkább ismerjük el, hogy tényleg fasza azért, hogy ideáig eljutottunk technikailag, hogy 8 milis gépek - ről beszélhetünk amik sajnos tudásban még mindig gyatrák és semmire nem valók (angry birds - özésen és netezésen kívűl
)
Szeretném én már látni, hogy akár az ipad akár a samu vagy akár a htc is olyan tablettel jön ki amivel érdemi dolgokat lehet csinálni és nem csak csecsézni az utcán vele.
Én arra leszek kiváncsi, hogy mikor jön már ki a kerek alakú, háromszög alakú netán rombusz alakú tablet és azt ki fogja feltalálni ?
Amíg színes víz folyik a csapból addig minden jó lesz -
törölt tag
Az offolást kéretik mindenkinek(!) befejezni!
-
Xero
nagyúr
Jó lenne ez, de ahogy már sokszor leírtam, ezen a piacon jelenleg nem a paraméterek döntenek, hanem a háttér.
Az iOS és a hozzá tartozó store még most is sokkal használhatóbb mint a Google megoldása.
A kutyát nem érdekli, hogy milyen vastag vagy milyen könnyű, ha ezek még hátrányba rakják.
A marketet kőkemény szigorral kellene megfogni (kb Apple szinten), a hweket is korlátozni kellene (Microsoft mintára), kicsit optimalizálni, farigcsálni és máris kész lenne a valódi ellenfél.
Ez így ebben a formában jelenleg vicc kategória még mindíg.Az az üzleti modell pedig, hogy az Android átmegy a hw gyártók keze között és ezért kőkemény csúszások jelennek meg az updateben, az külön gáz.
Ettől függetlenül tetszik az eszköz, de még mindíg olyan érzés az egész, mintha nem igazán akarnák használhatóra megcsinálni az üzleti modellt.
(#77) Kumite: Ott a pont.
-
ROBOTER
addikt
Nem tudja valaki véletlenül, ennek az eladási adataiban mekkorát fognak hazudni? Vagy ezt még nem jelentették be?
-
daniel909
addikt
szigorú diétára fogott Samsung Galaxy Tab 10.1,
made my day!
-
AS
félisten
Bizony bizony , ezen nincs vitázni vannak táborok és kész.
Részemről Tab10.1 vagy esetleg 8.9 lesz majd nyár végén remélem. Addigra már csak jó áron lesz
-
Kumite
aktív tag
Ha már az aláírásodban egy ideig szerepelt az Engadget-ről egy iPad2 teszt idézet, akkor ezt remélem nem hagytad figyelmen kívül Galaxy S 2 teszt olvasásakor:
"It's the best Android smartphone yet, but more importantly, it might well be the best smartphone, period."
Következő szifon meg még hónapokig nem lesz, kár mondani, hogy jajj az mit fog majd tudni, de jó is lesz majd az.
Trollkodás overdose...
-
Probber
őstag
"nettó 499 és 599 dolláros áron, mely szintén az Apple modelljét idézi" De ha az Apple kütyüje drágább lenne, ennek az ára akkor is az "Apple modelljét idézné".
-
AS
félisten
válasz
markymarky #63 üzenetére
Linkeltem már elég videót ott is látszik, hogy menüben és mindenben egyforma a sebesség
És Böngészőben meg is veri a Iphone4-et és ezt tény.
Ezt nem csak én mondom hanem 4 legnagyobb külföldi oldal is.
Örökre semmi sem lehet etalon. -
AS
félisten
válasz
Black Dragon #55 üzenetére
3.1 majd jön rá. + Asus, és Acer Tabletekre nyáron. Ezt nyilatkozták a gyártok.
-
telya
aktív tag
egyebkent van valakinek infoja h ez a megjelenes melyik orszagokra vonatkozik, es ide mikor jon?
-
Sok toporzékoló kisgyerek, vicc amit műveltek itt páran
Rég elveszett a lényeg, átment megint egymás szapulásába az egész. -
AS
félisten
Visszatérve ez a 10.1 végre kiemelkedik majd a 3.0 mezőnyből mert lesz rajta pár gyári jó kis program. és gyorsabb is lesz mint a többi 3.0
3.1 igen az majd mindent megváltoztat. -
cqr
aktív tag
Ebben a topikban nyugodtan lehet neki, nem?
Amúgy mintha pont tegnap panaszkodott madgie, hogy bezzeg minden apple topikban megjelennek a "fikaboyok"... még szerencse, hogy androidosokban kevésbé..
#44:
Engem rohadtul nem érdekel, hogy 0,2mm-el lett vékonyabb a tab, csak az zavar, hogy mindezt az iPad 2 megjelenése után tették, ebből is látszik, hogy ki követ kit.Azt reklámozták, hogy az övék a legvékonyabb.. erre nem.. erre újratervezték. Ha most a motorola ad ki vékonyabbat akkor is valsz újratervezik. Most az egy dolog, hogy ennyire nem szereted a samut, de ne hagyd hogy a gyűlölet elvakítson! : dddd
-
David75
őstag
válasz
Mr.Csizmás #20 üzenetére
Az ipad-nél se érdekel ez a miniméter mánia.
-
telya
aktív tag
-
hohoo
senior tag
Igen mindenki csak az applet másolja, senkinek sincs semmi önálló gondolata. Már a 80-as években az analóg mobil is az iphone-t másoltá úgy ahogy tudták akkoriban. Sőt 4 ezer éve a téglakészítők is az iphone alakját másolták, mert az istenek megmutatták neki a jövőt aminél jobbat senki sem tud. Az űr is az apple fekete színét másolja, ezen kívül a nap fehér fénytartománya is apple másolat, sőt az összes autó (hiszen fémet használnak a karosszériában ami köztudottan apple újítás).
Az apple mindennél mindig előbb volt, ami az apple cuccban van az mind 100%-os újdonság igazából másoknak ismeretlen tudományokra alapszanak az apple cuccok, és antianyagból állnak. Az ősrobbanás első anyagdarabkája az iphone-volt, és az ipad. Ezek fúziójából alakult ki az 3gs, 4, és az ipad2 is. Ezek végtermékéből pedig minden más a világegyetemben, ami persze közel sem lehet olyan kifinomult, fenomenális és fantasztikusan gördülékeny mint az elsők vagyis az apple részecskék.
-
Tim82
félisten
A vékonyság és sima felületű hátlap együtt csak szerintem nehezíti meg elég komolyan egy tablet fogását? Tegnap vettem egy első generációs Galaxy Tab-et és kifejezetten örülök a ~ 1 cm-es vastagságának.
-
hohoo
senior tag
megjósolták
[link]
-
bigand77
tag
válasz
Black Dragon #22 üzenetére
Úgy látszik, hogy a Samu nem jött még rá, hogy előre marketingelni hónapokig, hogy legvékonyabb meg legkönnyebb, meg egyéb fizikai paraméterek, nem menő, tekintve, hogy nem csak az Apple, hanem bárki megfejelhette vna őket hirtelen. Ellenben szerintem az az igazi pofátlanság, hogy a samu szinte az egész termékpalettát próbálja másolni (MBA, iphone- az SGS 1 komplett 3G/S klón volt, iPod), ki vesz 1 ilyen cégtől bármit is, akiknek egy eredeti gondolata sincs? (M$ szindróma). Én biztos nem. Persze, lopni nem szégyen, ha vki jól csinálja, de ez annyira etikátlan amit csinálnak, hogy rosszul vagyok tőle. Az apple helyében rég lepereltem vna a nadrágjukat, csak eddig ugye nem lehetett, mert a samu szállított nekik.
-
telya
aktív tag
rip ipad2.
-
Black Dragon
addikt
De itt rejlik a lényeg. Az Apple hatására csinálták ezt, tehát az ő pofájukba akartak köpni, mert kiadták volna a másikat is, de az iPad 2 hatására csinálták újra az egészet. Nem tudom, de ha így állunk hozzá a dolgokhoz, akkor az Apple a következő hónapban meg kidobja az iPad 2.1-et és az 0,3214561325688731mm-el lesz vékonyabb, és 8.75613546136 grammal lesz könnyebb. Nyilván a Samu is látta, hogy ha az előzőt dobták volna ki, akkor b@szhatták volna, ezért ennek hatására csinálták újra. Szóval mi is a lényeg, az hogy az Apple-höz zárkóznak fel, de nem alkotnak nagyot.
-
Varszegig
veterán
válasz
Black Dragon #10 üzenetére
A Nokiát rugdosni már ciki, így most nekimennek az applenek...
-
Gengi
senior tag
válasz
Hát igen nem várták meg a termék ciklus végét. Ez egy kemény sport brutálisan gyorsan reagálnak a piacra.
"Ők nem is arra utaznak, hogy jók legyenek, csak hogy elverjék az Applet, más nem számít."
Ha nem csinálnak jó terméket nem sikerülhet. Mindig csak jobbat akarnak csinálni.
-
hohoo
senior tag
Lassan úgy fognak törni ezek a cuccok mint a sajtostallér.
Már látom is ahogy bejelenti steve jobs: "fenomenális fantasztikus nem e világi hihetetlen technológiai áttörés, az ipad 3 már 1N erőhatásra új törik ketté mint egy ropi, és ez olyan menő! Ha nincs ilyened egy darab kula vagy!" -
marmil
csendes tag
Szerintem nem kell ezen ennyire kiakadni. Szerintem is teljesen mindegy, hogy 8 vagy 9 mm valami, ha így is, úgy is tök könnyű és könnyen használható az egész. Viszont a Samsung bejelentette,hogy készülnek a legvékonyabb tablettel, kijött az iPad 2, az vékonyabb lett, erre levékonyították a sajátjukat. Ennyi. Ha valami baj van akkor inkább szapuljátok a lassú frissítésekért (ami elvileg most megváltozik majd) a műanyagért, vagy fene tudja hogy miért a Samsungot, de most ezen vagytok felháborodva? lol ^^
-
frenetik
tag
ne felejtsük el a 0,4 inch-csel nagyobb kijelzőt és a jobb felbontást.
nem szeretem a megszálott apple rajongókat. lehet lelkesedni a cuccokért, de felesleges minden mást fikázni.
a samsung elkezdte promózni a 10.1-et azzal, hogy a legvékonyabb és legkönnyebb. kijött az ipad2, jobbak voltak a paraméterei. a samsung mérnökök összedobták egy hónap alatt a még vékonyabb, még könnyebb 10.1-et. asszem, ez se kis teljesítmény. -
D@niel
addikt
válasz
Én azt vettem észre, hogy mennyire beharangozták a "világ legvékonyabb tabletje" dumát, hogy mire kijött az iPad2 és vékonyabb lett, valahogy kötelességük volt dolgozni az ügyön.
Meg persze én azt is gondoltam, hogy nem elsősorban az apple-nek akarnak visszabökni, hanem a piac felé is kihúzni magukat, hogy övék a legvékonyabb, még egy dolog, amiért opció lehet sokaknak a samsung tábla a többi mellett.
Sokakat nem érdekel, hogy mi mennyire vékony, én azt mondom: jó dolog ez, így tovább (ameddig nem vágja a kezem).
-
LordTech
tag
Annyira imádom, mikor az Apple fanboyok rákattannak a vékonysági témára, már az az érzetem van, hogy irigyek, hanem meg miért beszélnének róla...
-
rep3at
őstag
válasz
Ebben sajnos egyet kell hogy értsek.
-
D@niel
addikt
válasz
Totheground #9 üzenetére
Az a gond, hogy mindenki csak önmagában nézi ezt a 0,2mm minuszt. Azt pedig kevesen, hogy 8-9mm vékonyságú cuccokról beszélünk, meg ugye a verseny, hogy vékonyabb legyen. 0,1mm pofátlanság lett volna, ezért jött a 0.2.
Szerintem sokan azt hiszik semmiség ez a fogyás, pedig nem könnyű egy ilyen vastagságú cuccról ennyit lefaragni. Az apple-nak van tapasztalata e téren (MBA) amit jól kamatoztat az iPhone4-nél is, a samsungnak ez még ismeretlen terület, jól látszik a galaxy s II, omnia7, infuse 4g, hasonló újdonságok is szépen vékonyodnak.
-
Black Dragon
addikt
Az a gond, hogy ha ezt akkor tennék, amikor az iPad 2 nem lett volna kint, és fittogtatják, hogy milyen vékony, akkor azt mondom ok. De így, hogy látszik, hogy direkte csinálták, hogy csak azért is az orruk alá dörgöljük azt a -0,2mm-t, és a -8 grammot, azért ez kicsit undorító, és ezért csak gratulálni tudok nekik. Ők nem is arra utaznak, hogy jók legyenek, csak hogy elverjék az Applet, más nem számít.
-
Totheground
addikt
O wow, 8 gramm és 0,2 mm?
-
szilagyiv
senior tag
A lépés hátterében egyértelműen az áll, hogy az Apple ne állíthassa nagyképűen, hogy övéké a világ legvékonyabb és legkönnyebb 10"-os táblája. Samuék minden paraméterben rávertek Almáékra, kivéve a használhatóságot
-
Gengi
senior tag
Ez csak egy érdekes paraméter. De most ha Jobs kiemeli ezt a prezentációiban akkor más miért ne tehetné? (Ők is versenyeznek mindenkivel és mindenki velük)
A vékonyság és súlycsökkenés sok esetben egyenlő a költséghatékonysággal. Sok ismerősöm azzal foglalkozik ,hogy fúrókban minél kevesebb cucc legyen. (1-2 gramm-mal kevesebb rész éves szinten több millió )
-
hito
nagyúr
Majd jön az, hogy a kijelző meg 3D-s lesz, de maga a gép már csak 2D-s
-
sagesz93
addikt
ezaaz kisebb lett!!!!!
-
David75
őstag
Komolyan a karcsúságon kell versenyezni?
-
AS
félisten
Képen a Vodás 10.1 van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest