- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jelenlegi Honor band 4-et fogja váltani
Egyébként az egészségappban tárolt adatok megmaradnak ha eszközt váltok?Tehát az eddigi statisztikáimat ugyan úgy vissza tudom majd nézni ha törlöm a honor band 4 eszközt az alkalmazásból és 5-re váltok? -
Kokzor
aktív tag
A 100 dollárt csak viccből írtam, mert nekem az jön le, hogy a foglaló után kérhetnek bármennyit, mert nincs megadva ár. Talán nem lesz ennyire feláras, de sose tudni.
Egyébként sokan azért képesek jóval többet fizetni, hogy elsők között kaphassák meg a terméket. Jobban jár az aki vár, mert spórol, csak sokan türelmetlenek. -
akaido
addikt
Eddig elégedett vagyok a Band 3 Pro GPS-szel is.
-
Kokzor
aktív tag
A foglaló után meg majd jön az üzenet, hogy tessék még 100 dollárt fizetni.
Elég gagyi fülessel akarják ösztönözni a népet az előrendelésre.
Egyénként forintban ez valahol 15.000-20.000 Ft között lesz valószínűleg.
A Mi Band 4, szerintem ár-érték arányban jobb vétel. -
s4hu|SyD^
addikt
Még mindig nem jött meg a Mi Band 4-em, de remélem ez az új Honor nem fogja sokban felülmúlni. Bár ha egy NFC lenne benne esetleg lehetne válaszolni az üzenetekre már azzal sokat verne a többi olcsó kütyüre.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A teljes specifikációra és árra még várni kell, de a Vmall már előrendelhetővé tette a Honor Band új generációját.
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Bontatlan iPhone MagSafe - ANKER MagGo 622 5000mAh powerbank - vezeték nélküli+vezetékes töltő/akku
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest