Új hozzászólás Aktív témák
-
shardd
csendes tag
"No major content decisions or account reinstatements will happen before that council convenes."
Úgy bírtam azoknak a sírását akik habzó szájjal magyarázták: Elon visszaengedte Donald Trump twitter fiókját, most megint lázadást csinálhat és uszítja az embereket...
Na meg jó lenne eldönteni, hogy most kell bármi moderáció, korlátozás, irányítás vagy mindenkinek minden szabad?
( természetesen nem kell dönteni mert a Világ úgy működik, hogy van irányítás és van korlátozás )
Köszönjük Mr. Musk!
Ez is kicsit vicces azért: [Twitter email to Elon Musk]
-
Nem jó az érv. Attól még hogy nem ismeri az ember az adott kifejezést, attól még gyakorolhatja annak elemeit.
Más, nem erre:
Jól megszaladt a totyik. Ha bemegyek a kocsmába és olyanokkal traktálom a vendégeket ami őket zavarja, akkor a kocsmáros joggal vág ki a helyről vagy korlátozott a szólásszabadságban? -
syberia
veterán
(#63): Erről tudnék mesélni, szerencsére új szelek fújnak. Kritikusan gondolkodó szelek
Elon Musk's annexation of Twitter is the most terrifying development in recent history.
-
vzozo
senior tag
Jaj tudom már, vérengzésbe kezdett az ártatlan alkalmazottak között
Teljesen el vagyok keseredve ettől a hírtől, egész egyszerűen szörnyű -
Dißnäëß
nagyúr
Úgy látom, Te vagy most itt a legokosabb, elmondod, mi történt ?
@blackrulz
Ez téged úgy alapvetően meglepett? Miért? A felvásárlási huzavona során azért borítékolható volt már hogy a nézeteltéréseket és vitákat amik körüllengték az egész ügyletet rendezni fogja ha beleül végül a székbe. Beleült, és rendezte.
Kb. Ez megy más multinál is, semmi új. Én is így tenném, tesznek keresztbe mindenhogy, mert másra számítanak, persze hogy kipakolom a székből az illetékest, ha megszerzem a céget és addig ellenem pedálozott. Meg persze már látom jóval hónapokkal előtte, milyen az illető hozzáállása, múltja, ismerem így vagy úgy a munkásságát, gondolkodásmódját és valljuk be, Musk-al nem sokan kompatibilisek a "random vezetők" közül.Vagy képviseli valaki a "tulajdonosi szemléletet" alattam, a vezetőim közül, vagy séta. Ennyike. Beült a székbe és lefejezte a szervezetet, kiváló.
Csámcsogunk rajta, holott semmi különös nem történt, business as usual.
-
arnyekxxx
veterán
Jaj tudom már, vérengzésbe kezdett az
ez mondjuk ott van a cikkben is amit kommentelsz és amiből idéztél -
törölt tag
Ez téged úgy alapvetően meglepett? Miért? A felvásárlási huzavona során azért borítékolható volt már hogy a nézeteltéréseket és vitákat amik körüllengték az egész ügyletet rendezni fogja ha beleül végül a székbe. Beleült, és rendezte.
Namost vagy leülnek és szép csendben egy tárgyalóban már mint tulajdonos és nem ajánlattevő más poziból átrágják ezeket és szakmai alapon, az üzlet érdekében közösen kidolgoznak valamit az nem igazán musk asztala... Már azt se tudta benyelni amikor félreállították finoman a barlangos mentéses projektnél, azt hitted ezt most egy ovis homokozós szintnél jobban fogja intézni? Nyilván nem, úgyhogy én komolyabb összegben fogadni mertem volna hogy fejek hullanak majd day 1...
Mondjuk kíváncsi leszek mi lesz twitterrel, nem mintha használnám, mert évekkel ezelőtt sem a moderáció volt a bajom hanem az a shitshow ami ott ment anélkül... De majd neki is elmagyarázza valaki egyszer, hogy a szólásszabadság az sehol se jelenti azt a világon, hogy korlátlanul, bárki, bármit, bármikor, bármiért, bárhova mondhat vagy írhat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest