- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
syberia
veterán
válasz
tha_answer #187 üzenetére
-
syberia
veterán
válasz
benedekco #88 üzenetére
Újfajta értelmet nyerhet a csontváz a (ruhás)szekrényben kifejezés
Jelen esetben szerencsére nem emberi maradványokra akadt Muskátli...szóval szerintem ő sincs igazán képben a #woke mibenlétéről, én meg pláne nem.
-
syberia
veterán
-
syberia
veterán
-
syberia
veterán
(#63): Erről tudnék mesélni, szerencsére új szelek fújnak. Kritikusan gondolkodó szelek
Elon Musk's annexation of Twitter is the most terrifying development in recent history.
-
syberia
veterán
Egyeseknek nem tetszik hogy egyel kevesebb helyen lesznek megvédve bizonyos politikai és gazdasági érdekek a közösségi gondolkodás szabályozásán keresztül, remélem a tényellenőrzőknek hazudott tényhamisítók csapata is megy a kukába az új vezetésnek köszönhetően.
(#49): Túltoltam az iróniát, mint a most parázók az immunizációs kampányt
-
syberia
veterán
Mesélj egy kicsit a szólásszabadságról, főleg a Twitter eddigi
cenzmoderálási elvei tekintetében lenne jó megvilágosodni. Persze ezt már múlt időbe tehetjük, tehát a magyarázat szavatossági időből kifutva születne meg, ne is fáraszd magad vele.szerk: Valaki mintha árnyékra vetődött volna, és továbbra is okos.
A vadász és a medve esete megvan ugye?
-
syberia
veterán
"Arról gyakorlatilag senkinek sincs még sejtése sem, hogy Musk mit kezd a Twitterrel
Jaj tudom már, vérengzésbe kezdett az ártatlan alkalmazottak között
Teljesen el vagyok keseredve ettől a hírtől, egész egyszerűen szörnyű
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged