- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Nekem amúgy pont ez a dilemmám: kimegyek az utcára, a szomszédommal szót váltok bármilyen témában és az oké. Nincs moderáció.
Felmegyek a netre és akárkivel nem válthatok szót azon az "utcán" ? (Utca = platform, esetünkben Twitter, de bármi egyéb is). Hogy is van ez ?
Én értem, hogy probléma a sok álhír, fake profil, satöbbi, de lényegében az online téren történő egymás közötti infómegosztásnak csak a módja más, amögött még ugyanúgy emberek ülnek (jobb esetben, de kijelenthetjük, számottevően). Ergo, ha az online térben valami félremegy és holnapután a hülye buta tömeg bezsongja magát valami faxságba, szélső témába, akármibe, azt ugyanúgy megtenné az utcán is, a téren is, akárhol is, ha összeeresztenénk őket egy kurva nagy teremben vagy nem is tudom, szóval a lehetőséget megadnánk nekik.
Innentől kezdve meg elgondolkodom azon, mi a cenzúra. Tökmindegy, milyen "jó" vagy "nemjó" irányba is halad egy topic vagy hír vagy bejegyzés, akármi, bármelyik online platformon is.
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
#56573440 #101 üzenetére
Nem tudjuk, mi volt, lehet így is meg úgy is beállítani. Musk nagy kretén tud lenni, meg a média is úgy ferdít, ahogy akar.
Itt az üzenet mindenképpen egy fricska a bentlakóknak az irodában, hogy "nesztek, ezt le kell nyelnetek most", sokat nem kell mögégondolni. Üzenetnek pedig erôs, a világ ezen csámcsog most, szóval ja
Musk kiszámíthatatlan, de nem hülye. Nyilván esze ágában sincs kib*ni az állomány háromnegyedét, hiszen átalakítani akaja a céget, új terméket.. ahhoz pedig kell neki a siserehad kocka fejlesztô.
A kígyót lefejezte, annyi eltéréssel, hogy másokhoz képest nem csak a fej hullik, ahogy ilyenkor szokás, hanem lehet a nyakba is belevág, szóval kicsit mélyebbre is lenéz, de saját magát lôné lábon, ha az organizációban egészen a fejlesztôkig, PO-kig / Scrum Masterekig lenyúlna. Majd eldönti, nem véletlen költözött be most 1-2 hétre oda.
Mindenesetre a teátrális belépôt hozta. Lehet szeretni, utálni, ki hogy akarja, de szerintem k* nagy troll
-
Dißnäëß
nagyúr
"Let that sink in!" - kb. annyit jelent magyarul, hogy "Ízlelgessétek a dolgot" vagy "Emésszétek a dolgot"...
Szóval amikor pl. egy dokuban is, vagy youtube vlogban, akárhol, valaki magyaráz valamit és egy felfoghatatlanul nagy dolgot mond a narrátor, pl. az univerzum irdatlan méretei-dimenziói, megáll hatásvadász módon és csak annyit mond, hogy "let that sink in for a second" - "Gondoljunk csak bele egy pillanatra".
Ez a "sink in" kifejezés az elfogadást, beivódást jelenti, pl. meglocsolod a földet a virág alatt és az beissza a vizet lassan, esetünkben pedig az agyi-lelki folyamatot, hogy valamit le kell nyelni, valamit el kell fogadni, elgondolkodni rajta, magunkévá tenni..
Elon itt az angolban élt az azonos alakú szavak játékával, hogy a "sink" (nem igeként, hanem fônévként!) mosdókagylót jelent, "Let that sink in" pedig ebben a kontextusban fordítva "Engedjétek be azt a mosdókagylót" (az ajtón pl).
Szóval lényegében adott a teljes szervezetnek egy nagy fricskát ezzel, hogy nem akarták, hogy megvegye ôket, ez mégis megtörtént végül és besétált parádésan, hogy "Let that sink in".
Kô troll az ürge.
-
Dißnäëß
nagyúr
Úgy látom, Te vagy most itt a legokosabb, elmondod, mi történt ?
@blackrulz
Ez téged úgy alapvetően meglepett? Miért? A felvásárlási huzavona során azért borítékolható volt már hogy a nézeteltéréseket és vitákat amik körüllengték az egész ügyletet rendezni fogja ha beleül végül a székbe. Beleült, és rendezte.
Kb. Ez megy más multinál is, semmi új. Én is így tenném, tesznek keresztbe mindenhogy, mert másra számítanak, persze hogy kipakolom a székből az illetékest, ha megszerzem a céget és addig ellenem pedálozott. Meg persze már látom jóval hónapokkal előtte, milyen az illető hozzáállása, múltja, ismerem így vagy úgy a munkásságát, gondolkodásmódját és valljuk be, Musk-al nem sokan kompatibilisek a "random vezetők" közül.Vagy képviseli valaki a "tulajdonosi szemléletet" alattam, a vezetőim közül, vagy séta. Ennyike. Beült a székbe és lefejezte a szervezetet, kiváló.
Csámcsogunk rajta, holott semmi különös nem történt, business as usual.
-
Dißnäëß
nagyúr
Szerintem jól tolja, annyi balfasz vezető és gyepes kretén van ebben a világban, hogy Musk amikor kamionként 110-el belerongyol a Toi Toi wc-k sorába, az számomra mindig egy epic látványos esemény.
Csak így tovább, Elon. Kell a forgószél..
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motoros topic
- OLED TV topic
- Xbox Series X|S
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest