- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveNo1
veterán
Ebben a telefonban 0 innováció van. Még a nem túl előremutató iPhone 5s-ben is több innováció volt, és ezt Samsung tulajként mondom. Az itteni ujjlenyomat olvasó meg egy gyenge koppintásnak tűnik.
Amúgy meg biztos lesz belőle több millió előrerendelés és több tíz millió eladás, de ez engem hidegen hagy. Teljesen iPhone eset. Ha egy darab kőre ráraknának egy alma jelet azt is megvennék a fanboyok. Ugyanez igaz már a Galaxy sorozatra is.
-
h3lios
addikt
Na kérlek szépen:
A Z1/2 esetében jó a design a Samsung esetében pedig nem. És ami jó azt minek cseréljék le ?
Ezzel szemben a Samsung 3. éve dob piacra okádék kinézetű telefont(a hátlap a piac vicce).
Vízállóság ? Egy fél milis gumi peremre bízni 200k-t ? Köszi nem.
A proceszor téren tök mind1 mit raknak bele, a jelenlegit sem lehet kihasználni.
Ezzel szemben nem mindegy, hogy 2 v. 3 giga RAM, mert az idő haladtával szükség lesz a 3 gigára.
A setting menü egy kész röhej, úgy néz ki mint a legocsmányabb 2 éves által elkészített Go launcher. Köszi Samsung nem kell... -
sid87
senior tag
Lehet, viszont én ozsdi SIII tulajként picit sem érzem azt hogy rohannom kéne lecserélni.
Ha S4 tulaj lennék, még annyira se, hisz nagyon kevés a változás.
Én igenis elvártam volna a 3gb ramot, ha kihasználja ha nem, évente fejlődjön már basszus. Ezért lesz valami csúcs. És most az S5 nem csúcs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy óra, két rendszer
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ford topik
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Arany színű Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2281, 100% AKKUMULÁTOR
- Apple Watch 8 45mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4365
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest