- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Tök jó a fehér falra és a faszi tornacipőjére élesített, meg a fene tudja mit mutató kép.
Persze, nyilván a sötétben fotózás. Csak az a nyomi kamerakezelés...Ez a képstabilizálás: pár éve kaptam egy már akkor is már pár éves Sony videokamerát. Ugye, nem kell mondani, hogy az ilyen szoftveres stabilizálás mióta van? Nem is ez a lényeg hanem az, hogy egyszer úgy videóztam a gyerek ugrálását, hogy állványra raktam a kamerát. A stabilizátor miatt pedig a felvett videó a gyerek ugrálását vette fel: a kép együtt mozgott a gyerekkel fel-le, mintha a kamerát mozgattam volna. Vicces volt.
(#708) BDave
Mert a Nokiával sem vakuztak.Ennyire érzékeny az érzékelője. Mint évek óta a 0 lumenes videózás.(#711) Radeon_5
Itt az van: rugókon lóg. De a stabilizáláshoz ez nem elég, legfeljebb egy kis plusz kiegészítés. -
Radeon_5
aktív tag
Hat nem tudom, eleg ketseges ennek a "tesztnek" a valosagtartalma..
Hogy az most csak AF segedfeny volt-e, vagy vaku is, meg hogy a masik miert nem hasznalta egyiket sem..rejtely. Mindenesetre olyan keves fenynel ami a viragnal volt, kb biztos hogy feny nelkul nem talalt fokuszt, es az is biztos, hogy a Nokia sem csinalt volna olyan vilagos kepet vaku nelkul..
-
szmissz
senior tag
Fantasztikus!
Ismét: Ha csak egy ilyen kamerával prezentálták volna Apple módon az új iPhone-t, felrobbant volna az internet.
Sokkal-sokkal nagyobb hangsúlyt kellett volna erre a tudására fektetni a bemutató során. Szépen összehasonlítani a konkurenciával és lealázni őket sok-sok példa fotóval.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- CPU léghűtés kibeszélő
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest