Új hozzászólás Aktív témák
-
Radeon_5
aktív tag
-
Radeon_5
aktív tag
Hat nem tudom, eleg ketseges ennek a "tesztnek" a valosagtartalma..
Hogy az most csak AF segedfeny volt-e, vagy vaku is, meg hogy a masik miert nem hasznalta egyiket sem..rejtely. Mindenesetre olyan keves fenynel ami a viragnal volt, kb biztos hogy feny nelkul nem talalt fokuszt, es az is biztos, hogy a Nokia sem csinalt volna olyan vilagos kepet vaku nelkul..
-
Radeon_5
aktív tag
Nem csak hogy hulyeseg, hanem konkretan semmi ertelme. Aki valamennyire ert a fotozashoz, akar amator szinten, nem is akad fenn ilyeneken, plane nem az auto, meg manual modokon...mindnek megvan a maga helye, ideje, es szituacioja.
Csak az ilyen mondvacsinalt "szakertok" es teszterek kepesek ilyen szenzaciohajhasz baromsagokkal kijonni. A legtobb DSLR tulajnak van, vagy igenis vagyik egy jo minosegu kompaktra, amivel kivalthatja az egyszerubb helyzeteket, ne kelljen cipelni az agyut bargyu csaladi fotokra mindig. Es ha ezt kivaltja majd vegre egy telefon, amit amugy is magunknal hordunk, meg nagyobb lesz az orom, meg eggyel kevesebb eszkoz amit cipelni kell. Egyelore ezt a kategoriat csak a 808-as tudta surolni. -
Radeon_5
aktív tag
válasz
Alborosie #641 üzenetére
Na igen. A marketing gonosz dolog. Mindig ki kel talalni ujat, mert az emberek agya megszokja az eddigieket, es mar nem veszi eszre. Ha ujdonsag van arra felkapod a fejed, akarmekkora baromsag is. (mint pl. most a Whiskas kifejezetten HERELT macskaknak keszult kaja..)
Tudni kell a helyukon kezelni a reklamokat, mert alkalomadtan csunyan es gonosz tudatalatti modszerekkel vesznek ra dolgokra, es epitik ki az imidzset, es egyebeket. Eszre sem veszed, csak a kulso szemlelok rajtad, hogy kepes vagy egy uj mobilert 8 orat hajnaltol sorban allni, hogy a tied legyen a 80. eladott darab. Ezt az erre szakosodott iskolakban tanitjak. Legjobb pelda pedig erre tudjuk melyik mobilt (is) gyarto ceg..... De vegulis, valamilyen szinten ugyesek, ok csinaljak a legjobban ezt a mufajt. Az embereken pedig ez mukodik, nem veletlenul talaltak ki a technikakat.
Es ez az, ami pl a Nokianak nem igazan akar menni. En ettol fuggetlenul szeretem a termekeiket, mondjuk engem nem az imidzs meg a szuper keynote-ok, csilivili bejelentesek gyoznek meg, hanem sok teszt, es szemelyes tapasztalatok. -
Radeon_5
aktív tag
Szerintem meg egyaltalan nem meglepo, hogy a reklamokban csalnak. Sot, mondok egy "durvat": nagyjabol mindegyikben ezt teszik. Hu-ha... Ha ettol meg jo lesz a telo kameraja, ki nem sz*rja le. A Matrixban elunk regota, akinek meg nem tunt volna fel..
Bonuszkent es total OFF-kent
egy kozismert es szeretett reklam, es egy kerdes feletek: Szerintetek ebben mennyi a csalas...? (Ez esetben CGI-rol, azaz animalt effektekrol beszelek)
(az emberek 99%-aban fel sem merul, hogy nem eredeti felvetel az egesz, ugy ahogy van)
http://www.youtube.com/watch?v=ZDuxWGHA-Z4Egyebkent, kivancsi vagyok, mikor tudnak majd ilyesmi (eredeti) felvetelt kesziteni a telok
-
Radeon_5
aktív tag
Kinek melyik a nagyobb gond..
Nekem szemely szerint mindketto, gaz, ha nem fer a zsebembe, es az is, ha lehuzza a gatyamat bokaig
De az is igaz, hogy nehany dolgot fizikailag nem lehet kisebbre venni (egyelore), szoval nem biztos, hogy lejjebb lehet menni. Meg ugye a giganagy kijelzo az divat, azaz KELL manapsag. Marmint nekem nem, de ez van -
Radeon_5
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus #508 üzenetére
Mondjuk az tenyleg marha sok mar sajnos. A PV808 is 169g, ez meg azon is tultesz...csak remenykedni lehet, hogy azert, mert tenyleg van benne anyag, es jo minosegu lesz. A kamera is. Ha meg ezek sem, akkor tenyleg nem ertem, miert ilyen nehez.
-
Radeon_5
aktív tag
Azert szerintem varjuk meg a teszteket, ugyanis bar kisebb a szenzor, viszont azon csak 8.7mpix van (ami boven sok barmire, kiveve a lossless zoom-ot persze, de enelkul meg lehet elni szerintem), igy a pixelmeret maradt 1.4u, ugyanakkora, mint a 808 eseteben. A fenyero (F-szam) pedig konkretan jobb lett a 920 eseteben, 2.0, amig a 808-ban 2.4 volt.
Persze sok minden hianyzik a 808-hoz kepest (szoftveres dolgokrol meg nem sokat tudni, nincs ND filter, Xenon helyett LED, lencseket nem tudom milyenek), viszont lett egy kepstabilizalo, ami igencsak hasznos dolog. En meg adok eselyt neki, hogy franko kepeket csinal ez is. Esetleg a 2. legjobbakat a 808 utan, meg az sem lenne rossz....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged