- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
d.salvatore #630 üzenetére
Úgy tudom erre való a fényérzékelő szenzor. Ami a külső fénynek megfelelően magától állítja be a kijelző fényerejét. És állítólag iPhone-on ez übermegagiga frankó.
Csak azt mondom, hogy szvsz a többség egyszer-kétszer beállítja a fényerőt aztán kész, vagy auto-n hagyja. Egyáltalán nem olyan funkció amit napi szinten többször is kéne állítani. Persze kivételek vannak.
Ezért is lett volna jó, hogyha a gyors elérésű menü elemei testreszabhatóak. -
Mr. Byu
aktív tag
válasz
d.salvatore #616 üzenetére
Szerintem kifejezetten szép ez a matt, tejüveg dizájn. A régi iOS-ben sok helyen volt felesleges csillogás.
Az meg egyáltalán nem inkonzisztencia sztem, hogy fent kör alakú, alul meg standard ikonok vannak. Ez ugyanis egyértelművé teszi, hogy a fenti gombok nem alkalmazások, hanem kapcsolók. Épp az lenne amatőr megoldás, ha azok is négyzet alakúak lennének.
Mennyire szabható testre a control center? Mert lattam, hogy van külön beállítómenüje. Vki arról egy screenshotot, pls!
-
FearTomi
őstag
válasz
d.salvatore #602 üzenetére
Látod, ez a normális stílus. "Nem szeretem a droidot" ennyi. Én meg az iOS-t nem
Mégis az emberek 90%-a úgy érzi, hogy 90 különféle negatív jelzővel kell ellátni a konkurencia oprendszerét
-
törölt tag
válasz
d.salvatore #612 üzenetére
Tudom milyen, ez átjött a videókból is, de a WP szerű ikonok rajta akkor sem jönnek be :/ Akkor már jobb lett volna színes ikonokkal és hasonlóan áttetsző kialakítással.
-
edward2
addikt
válasz
d.salvatore #590 üzenetére
Nem azzal van a baj, hogy valaki átvesz valamit hanem, hogy pont ezt az Apple teszi aki híresen érzékeny a "lopásra"
Bort iszik vizet prédikál (ebben az esetben vizet perel)
-
legiaap
félisten
válasz
d.salvatore #605 üzenetére
Amúgy testre lehet szabni?
-
BDave
őstag
válasz
d.salvatore #592 üzenetére
Azt meglehet változtatni, hogy ne fehér legyen a "rendszer színe", hanem fekete?
-
törölt tag
válasz
d.salvatore #605 üzenetére
Nem is a funkcionalitásával van bajom, mert az pont hogy szuper, Droidon is imádom a Quick Settings-t, amióta van, hanem a kinézete nem illik szerintem a rendszerbe, hogy ilyen tejes-üveg hatású monokrom az egész. Pont most volt az egyik feature, hogy még több színt visznek a rendszerbe, ez meg ennek teljesen ellene megy.
-
törölt tag
válasz
d.salvatore #581 üzenetére
Banyek, ez gyorsan kikerült! Nem azt mondták, hogy csak ősszel lesz?
Egyébként sokkal jobban néz ki, mint a régi, sokkal modernebb, frissebb ez a lapos design, mint a régi. Viszont az az elulról flehúzható panel nekem nem tetszik, nem illik szerintem az egész rendszerhez, jobb lenne, ha úgy csinálnák meg, mint ahogy a sima menük kinéznek.
A keynote összefoglaló alapján elég sok apró változás van, amik jó irányba viszik a rendszert, de az egész még mindig nem annyira átütő, illetve ami a leginkább zavar, hogy továbbra is (és egyre inkább) olyan az egész, hogy ez csak akkor jó az embernek, ha lehetőleg csak iVilágban él, mindene az Apple-től van, mert amúgy a funkciók egy része elvész. -
FearTomi
őstag
válasz
d.salvatore #590 üzenetére
Az Android nem lopott, mert szerintem egy oprendszer nem tud lopni
Amúgy a mondatodat külön köszönöm, mert mindig amikor valami samsungos dolog hasonlít valami apple-s dologra, akkor rögtön azzal jöttök, hogy ez lopás, de akkor ezek szerint nem, szóval innentől be lehet fejezni ezt a szánalmas másolós vitát, végre
Amúgy röhej, hogy még mindig keveritek az androidot a samsung android alapú szarjával
-
zoltanz
nagyúr
válasz
d.salvatore #593 üzenetére
Jó akkor szebb.
-
NGA
addikt
válasz
Huh, a 2. kép az valami brutális :-) Van IOS-es cuccom, de ezt nem fogom rá frissiteni. Vagy nem rakok ki ikonokat, csak csoportokat.
-
BDave
őstag
válasz
A bal felső sarokban mi az az 5 fehér pont?
-
Remus389
veterán
válasz
d.salvatore #583 üzenetére
-
legiaap
félisten
válasz
16 gigából 13,4 a felhasználható?
A réginél is ennyit vitt a rendszer? -
Remus389
veterán
válasz
" A
lockscreen az eszméletlenül tetszik,
letisztult, szép." nem csoda hogy tetszik, hisz azt az androidbol lopták , hehe
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- HP notebook topic
- Bluetooth hangszórók
- ASUS routerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest