- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
nem akadozik úgy mint az állat 8 magon, nem kell alá 2 gb ram, és nem tudsz a storeból olyan programot feltenni, amitől behal a készülék szoftveresen. ezzel már előnyben van működés szempontjából a droiddal szemben,. azt tudom, hogy te nagyon ráfaragtál a lumiával.
ha tuti lenne a jb, nem lenne gond, mert biztos vissza lehetne húzni a régi külsőt.
-
joey04
titán
nem kell, sőt a jelenlegi tendenciát nézve nem is lehet majd nagyon. egyre nehezebb összehozni a jb-t. de ezt nem is azért írtam, csak hogy ezért favorizálom ennyire az iOS-t a droiddal szemben pl. a wp már megint más, ott hasonlóan jól és szépen mennek a dolgok, csak ronda. még talán az ios 7-nél is rondább. plusz egy csomó appom nincs meg rá. szóval ha váltanom kell, mert nem fog megszűnni ez a hányinger ahányszor ránézek a telefonromra, akkor inkább droid lesz. ott össze lehet hozni valami értelmes külsőt. bár olyan nem lesz mint az ios 5 (mert ugye már a 6-ban is elkezdődött a fehér mánia, lásd tárcsázó vagy music app)
-
joey04
titán
Már az iOS-ből, vagy a Nokiából? Utóbbi ugye egyértelmű, beálltak egy olyan rendszer mögé, amihez hozzá sem nyúlhatnak, nem tudnak külsőleg különbözni a többiektől.. Az iOS védjegye pedig a szkeumorf elemek, a csillogó, 3D-s ikonok és gombok voltak. Ebből semmi nem maradt.
De mondom: Lehet, hogy sikeres lesz, sőt sajnos elég valószínű. De attól még ez már valami más. Valami (az idióta színek ellenére) rideg, high tech szar lett, ahol nem valósul meg ez.
-
Mr. Byu
aktív tag
Örülnél, ha kiesne a zsebedből, vagy ellopnák, és valaki poénból 2 perc alatt ráterhelne a számládra 1000 eurónyi alkalmazást?
Az frissítésekhez és a korábban megvásárolt alkalmazásokhoz már az iOS 6 sem kéri, illetve ha "elkezdesz vásárolni", akkor rövid időtávon belül elég csak egyszer megadni, és az utána következő pár percben nem kéri (pont azt feltételezve, hogy a jelszót megadó felhasználó folytatja - jogosultan - a vásárlást, tehát egy ideig nincs szükség az újbóli azonosításra). Szerintem ez tökéletesen működik, és nem zavar, hogy ehhez a korlátozáshoz ragaszkodik az Apple.
-
Blyan
félisten
A 10 éves kölyköd már jobban ért majd bármilyen kütyühöz mint Te, de ettől függetlenül nem örülnél, ha elköltené a fél fizetésedet appok,filmek, zenék leszedésével.
Ráadásul egy ID-val több ikütyü is használható, miért ne lehetne a tizenéves gyerekednek egy iPadja otthon?
-
joey04
titán
Miért kell róla videó vagy screenshot, ha miden komolyabb összefoglaló megemlíti, és a WWDC-n is külön kitértek rá?
Ha valaki ennyire félti a telefonját tegyen a lockscreen-re kódot azt jónapot.
Na pont ez a kényelmetlen, hogy minden feloldásnál kódot kelljen pötyögni. Jó ez így ahogy van, nyilván direkt nem változtatnak ezen. -
joey04
titán
Nem állandóan, de X idő elteltével kéri mindig. De miért nem kérné?
Az nem lenne valami biztonságos, ha be lehetne állítani, hogy soha ne kérje...És be lehet akkor most állítani, hogy autokamikusan frissítse a dolgokat?
Be lehet állítani, ez benne is van a cikkben, de szerencsére kikapcsolható.
-
elpatkorado
aktív tag
Na, ez már nekem túlságosan minimalista.
Az iOS7-hez pedig: Nekem alapjában véve bejön, bár semmi bajom nem volt a skeumorph-al. Az ikonok szerintem egy cseppet rondábbak lettek, a Notification Center sokkal jobb lett, a kezdőképernyőn tetszik a letisztultság, de hiányzik a "slide to unlock". Az alulról felhúzható sáv nagyon bejön, ez kitűnő ötlet volt, illetve a multitasking képernyő is tetszik. Most ruházok be egy iTouch 4G-re, de annyira nem bánom, hogy nem kapok iOS7-et, még egy kicsit szoknom kell.
-
zombinyul
addikt
Mondjuk ez tényleg durva, viszont fura hogy nem a droidot pécézték ki maguknak (milyen jól tették!).
Remusz911: Persze, tudom, nekem is van Wp-m (elsődlegesen L800, másodlagos az iPhone), valóban kényelmesebb felfelé húzni, plusz talán több lehetőség van ebben a képernyőzár feloldóban (nem takar ki egy nagyobb darabot a csúszka a képből, stb), de nekem akkor is az egyik kedvenc részem. Hiányozna.
Plusz ahogy előttem is írták, nem illik magukhoz a készülékekhez.
Az is tény, hogy ehhez a rendszerhez könnyebben el tudom képzelni azbazáribbiPhonet is. Mindegy, majd meglátjuk mi lesz ebből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest