- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szorri, akkor rosszul tudtam.
(#717) FearTomi: Szerinted tényleg reális feltételezés, hogy ezen még lényeges dolgokat változtatnak? Szerintem az Apple is tipikusan az a cég, aki diktál, nem hallgat a véleményekre. Emlékszel a Win8 is milyen sokkal előbb kijött DP meg RC formájában, aztán mindenki sírt miatta, mégis olyan maradt a végleges.
-
törölt tag
Nocsak, ennyire bejön?
Már régóta kísért téged ez a márka
(#699) joey20: Mondjuk úgy lenne érdemes összehasonlítani, ha a Nexus vonalat teszed a szifon mellé. Ugyan eladások alapján eléggé kisebbségben van, de igazából az a G által támogatott készülék, a többi csak a gyártók által készített, azonos rendszerre épülő megoldás. A frissítéseket tekintve azért a Nexus készülékek nem szégyenkezhetnek, elég gyorsan megkapják az újdonságokat (talán 1-2 héttel a bejelentés után). Igazából ezért is érdekes ez a mostani iOS frissítés. Nem úgy szokott lenni, hogy amikor bejelentik az új rendszert, akkor lényegében azonnal ki is adják, és napokon belül ott figyel az összes támogatott modellen? Mert most így elég távolinak tűnik az az ősz. Mire kijön a végleges belőle, addigra jönni fog a következő droid is a következő Nexus kíséretében, és a WP Blue is gyanítom, hogy napvilágot lát, viszont már most tudni pontosan, hogy az Apple mit készített, így tudnak rá válaszolni. Ha az iOS7 ősszel jön a következő szifonnal, akkorra már nem lesz olyan nagy dobás.
-
törölt tag
válasz
d.salvatore #612 üzenetére
Tudom milyen, ez átjött a videókból is, de a WP szerű ikonok rajta akkor sem jönnek be :/ Akkor már jobb lett volna színes ikonokkal és hasonlóan áttetsző kialakítással.
-
törölt tag
válasz
d.salvatore #605 üzenetére
Nem is a funkcionalitásával van bajom, mert az pont hogy szuper, Droidon is imádom a Quick Settings-t, amióta van, hanem a kinézete nem illik szerintem a rendszerbe, hogy ilyen tejes-üveg hatású monokrom az egész. Pont most volt az egyik feature, hogy még több színt visznek a rendszerbe, ez meg ennek teljesen ellene megy.
-
törölt tag
válasz
d.salvatore #581 üzenetére
Banyek, ez gyorsan kikerült! Nem azt mondták, hogy csak ősszel lesz?
Egyébként sokkal jobban néz ki, mint a régi, sokkal modernebb, frissebb ez a lapos design, mint a régi. Viszont az az elulról flehúzható panel nekem nem tetszik, nem illik szerintem az egész rendszerhez, jobb lenne, ha úgy csinálnák meg, mint ahogy a sima menük kinéznek.
A keynote összefoglaló alapján elég sok apró változás van, amik jó irányba viszik a rendszert, de az egész még mindig nem annyira átütő, illetve ami a leginkább zavar, hogy továbbra is (és egyre inkább) olyan az egész, hogy ez csak akkor jó az embernek, ha lehetőleg csak iVilágban él, mindene az Apple-től van, mert amúgy a funkciók egy része elvész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest