Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• swayze

tag

válasz Donki Hóte #30 üzenetére

Safarit használok, de te milyen böngészőt használsz, hogy nem látszik benne már az alcím se :F ? Beidézem neked:

"Az elhasználódó akkuk miatti leállások
    kiküszöbölése miatt korlátozza a
    processzorteljesitményt az Apple több
    iPhone modellben."

Vagy is a korlátozás csak azokat a telefonokat érintette amikbe már nem volt jó az akksi. És ez nem fikció, ezt onnan tudom, hogy nekem volt/van egy 7-esem aminek 78%-os a telepe, de miután magától sose kapcsolt még ki. Emiatt sose kapcsolt be rajta ez a korlátozás pedig már nagyon régóta ott van az állapotánál, hogy szervíz.

Szóval az Apple a véletlen kikapcsolások ellen korlátozott még a Samsung csak úgy alapból, innentől kezdve ennek a két dolognak köze nincs egymáshoz.

U.i: Ne utáljunk csak azért cégeket, mert ez dívi és ne is istenítsük egyiket se, mert bár az írásomból úgy tűnhet, hogy az Apple az isten, de ezt én nem gondolom így. Vannak rossz oldalai is, de ez a visszavett órajel pont nem egy ilyen volt. Az már más kérdés, hogy ezt nem kommunikálták, meg kapcsoló is csak később került a beállításokba, de alapvetően egy bekapcsolt lassított telefon többet ér mint egy kikapcsolt amit észre se veszel.

Új hozzászólás Aktív témák